Tip til deltagelse i en orgie

Torsdag, 15 oktober 2020

De klubber, der organiserer orgier i byer som Barcelona eller Madrid, opretter normalt meget klare regler, der skal respekteres af alle dem, der beslutter at deltage i den pågældende orgie. Disse regler, som f.eks. Kan påvirke den måde, du klæder på, behøver ikke altid at være de samme. På en måde bestemmes orgiens grænser og begrænsninger stort set af de mennesker, der deltager i den. Jo mere liberal og åben for muligheden for at opleve nye sensationer deltagerne i en orgie, jo mindre grænser vil den have.

Noget, som de, der skal deltage i en orgie med deres partner, bør vurdere, er, i hvor høj grad deltagelse i en gruppesexession sammen kan påvirke parternes interne dynamik. Ikke alle mennesker har det samme niveau af selvværd, og hvis vi har svag selvtillid, kan vi føle os såret, hvis vi ser vores partner nyde en tredje persons arme. Jalousi eller frygt for at miste vores partner er følelser, der kan komme meget let i disse situationer. Og begge er sårende følelser, der kan påvirke selve fundamentet for parret. At sådanne følelser kan forekomme er noget, som parret, der beslutter at deltage i en orgie, skal vurdere på forhånd. Uden at gøre det, bør du ikke deltage i en orgie.

At vælge gæsterne godt til en orgie er en af de grundlæggende nøgler til dens succes. En ting, der ikke anbefales, er at have orgier med nære venner. Hvorfor? Fordi orgien principielt er en udelukkende og seksuel fest. I den bør ingen anden type affiniteter gribe ind i andet end ønsket om at kneppe og have det sjovt. Dette er ikke så let at opnå, når de mennesker, der deltager i orgien, har forhold, der går ud over det, for helvede. Derfor er det ikke godt at organisere orgier, som venner deltager i. For at deltage i en orgie og gøre det sikkert mod sentimentale konflikter, er det bedste at kontakte mennesker, der ønsker at deltage i orgier i de liberale klubber, som vi har talt om, eller på nogle sikre internetplatforme.

Deltag i en orgie

Noget vigtigt, når man organiserer en orgie, er at have et behageligt og intimt rum til at fejre det. Indstillingen af det rum, hvor en orgie skal holdes, er afgørende, så de mennesker, der deltager i det, føler sig godt tilpas og lader sig bære. For at indstille det rum, hvor en orgie skal holdes, skal du finde en måde at ophøje de forskellige sanser på. Stimulering af syn, hørelse og lugt er gode måder at disponere deltagere i en orgie til at nyde det og give det bedst af sig selv. Duftlys, baggrundsmusik og smart placeret blød belysning vil hjælpe med at skabe den ideelle atmosfære til en orgie.

Det rum, som orgien skal holdes i, skal ikke nødvendigvis være luksuriøst, men det skal være stort nok til, at deltagerne kan udføre deres seksuelle fantasier i praksis. For at gøre det kan det være nødvendigt, at der i det rum er kærlighedsofaer, runde senge, latexlakner, jacuzzi ... Grænsen for indstilling af det rum, hvor man skal fejre en orgie, skal kun sættes af fantasien. For at stimulere det kan det være en god ide at give stedet en god samling af erotiske legetøj, der kan tjene til at give vitalitet og særlig originalitet til de forskellige seksuelle fremgangsmåder, der udføres i orgien. Hvis orgien er en orgie, der involverer BDSM-elskere , ganges mulighederne med tusind.

Organiser en orgie med ledsagere

Hygiejne og sikkerhed

Når de mennesker, der skal deltage i orgien, er blevet valgt og samlet, skal vi prioritere to grundlæggende begreber for, at orgien skal være tilfredsstillende. Disse to begreber er hygiejne og beskyttelse.

Man kan ikke deltage i en orgie på nogen måde. Orgyen skal være ren og frisk brusebad. Orgien skal i mellemtiden holdes på et rent sted. Deltagernes hygiejne og det rum, hvor orgien skal finde sted, er afgørende for, at den kan gå godt.

Det er også vigtigt, at deltagere i orgie slidbeskyttelse. En orgie uden kondomer er en åben dør til overførsel af seksuelt overførte sygdomme . Sikkerhed er altafgørende i orgier, og kondomet, bydende. Hvis du beslutter at deltage i en orgie, så glem ikke at bringe en god kasse kondomer i lommen. Faktisk bliver du nødt til at skifte kondom, hver gang du skifter partnere. Det samme kondom kan ikke bruges til at trænge ind i to forskellige mennesker.

Den gamle stereotype af romersk bacchanalia har introduceret i vores underbevidsthed ideen om, at alkohol løber i orgie, og at folk drikker og drikker, som om der ikke var nogen i morgen. Vi må afslutte denne stereotype så hurtigt som muligt. Faktisk er det ikke en god ide at kombinere gruppesex med massivt alkoholindtag eller stofbrug.

Steder at have orgier

Alkohol kan være uhæmmende, ja, men det kan også få os til at slappe af sikkerhedsforanstaltninger. Faktisk og som hovedregel specificerer de fleste af de liberale klubber eller udvekslingsklubber, der organiserer orgier, klart i deres forordninger, at folk, der er beruset eller som viser tydelige tegn på at være stof, ikke kan deltage i deres seksuelle seksuelle aktiviteter.

Et andet grundlæggende aspekt forbundet med begrebet sikkerhed har at gøre med privatlivets fred. Identiteten af enhver deltager i en orgie skal være skjult og sikker. Når der organiseres orgier, specificerer de organiserende klubber klart i deres regler det absolutte forbud mod at bruge mobiltelefoner og kameraer inde i klubben og frem for alt under orgierne. Hvis du deltager i en orgie, skal du glemme at ønske at tage en hukommelse af den i form af fotografier taget eller videoer hemmeligt optaget.

Under hensyntagen til de forskellige aspekter, der er dækket af denne artikel ... Tiltrækker det at deltage i en orgie dig? Føler du dig klar til at gøre det? Hvis du har en åben og kompleks tankegang om hvad sex er og følger rådene i dette indlæg til brevet, vil du helt sikkert leve en unik og meget tilfredsstillende oplevelse. Og hvis du ikke kan finde kvinder at gøre dem med, kan du organisere en orgie med dine venner og et par ledsagere. Hvis du er en kvinde og du elsker Gangbang , her er du ikke i tvivl om, at du kan gøre det ...

Gang bang