Erotisk legetøj

Torsdag, 24 september 2020

Statistikken siger det: flere og flere mennesker introducerer erotisk legetøj i deres seksuelle praksis . Dildoer, vibratorer, klitoris sugere, penisringe, anale stik ... Alene eller som et par, med eller uden indbygget vibration, er sexlegetøj allerede en del af den seksuelle hverdag for mange mennesker, og deres anvendelse tilbydes også , som endnu en service af mange ledsagere på vores hjemmeside. Vi vil dedikere denne artikel til dem, legetøj til voksne.

Så meget som de måske synes for os at være det nyeste inden for modernitet, har erotiske legetøj eksisteret næsten næsten siden verden er verden. I gamle udgravninger er der fundet falliske genstande, som sandsynligvis blev brugt af kvinder i antikken (eller i det mindste af kvinder i visse sociale klasser i disse gamle tider) til at forkæle sig selv, selvom sandheden er, at det ikke er muligt at tale om oprindelsen af vibratoren (som helt sikkert er et af de stjernede voksne legetøj) indtil langt ind i det nittende århundrede. Det var på dette tidspunkt, at en britisk læge, hvis navn ikke er relevant, udtænkte en anordning, der skulle bruges til at kurere en sygdom kaldet kvindelig hysteri. Den pågældende enhed bestod af et mere eller mindre fallisk form, som, indsat i kvindens vagina, skulle tjene til at bringe hende til orgasme. Denne læge plejede at opnå dette med fingrene, men tilsyneladende havde succes med hans konsultation ført til, at han oplevede den træthed, som en hånd må opleve, som time efter time, må dedikere sig til onanererende kvinder.

Siden den britiske læge oprettede den første vibrator, indtil nu har det regnet meget, og der er mange fremskridt, som vibratorer har oplevet, og med dem alt erotisk legetøj. Nu studeres deres former detaljeret, så når legetøjet først er introduceret i vaginas eller æsler, påvirker de, hvor de skal påvirke for at øge fornemmelsen af fornøjelsen hos dem, der bruger dem. Nu fremstilles også sexlegetøj med materialer, der giver bedre fornemmelser, og som ligner meget menneskelig hud. Uden tvivl kan fornemmelserne fra brugen af en hård plastisk dildo (uanset hvor meget den har formen og linierne på en 23 cm pik) ikke sammenlignes med dem, der kan opnås takket være brugen af en ergonomisk dildo lavet af medicinsk silikone.

Sexlegetøj

Og det er, at den erotiske legetøjsindustri uden tvivl ikke er stoppet med at innovere, da den større (skønt stadig knap) seksualundervisning og den seksuelle befrielse af kvinder har gjort det muligt for både kvinder og mænd at være interesseret i disse værktøjer. Det var netop denne mangel på seksuel undervisning, der forårsagede, at dildoer og vibratorer fejlagtigt blev kaldt dildoer i lang tid. At kalde dem sådan, antydede at betragte dem redskaber, der skulle bruges, så kvinder, der ikke havde en partner, og som derfor ikke kunne nyde glæden ved en god fuck, kunne trøste sig. Uden tvivl var denne måde at kalde dildoer og vibratorer resultatet af en overvejende macho og meget, meget reduktionistisk uddannelse om, hvad et erotisk legetøj skulle være.

Og det er, at et sexlegetøj , som udtrykket legetøj antyder, skal være noget, der er bestemt til at lege. Det er altid sjovt at spille, og legetøj bør derfor ikke tjene til at trøste sig med mangel, men at have det sjovt. Og hvilken større og mere behagelig sjov er der for en voksen end at have sex? Du kan kneppe og nyde meget uden at bruge noget sexlegetøj, men uden tvivl mulighederne for at nyde sex, når du bruger nogle af de vidundere, som voksenlegetøjsindustrien har på markedet, formerer sig eksponentielt i en meget vigtig. Eller er det det samme, som en kvinde oplever, når hun kun penetreres vaginalt, som når hun bliver penetreret på den måde, og derudover er hendes røv godt fyldt med eller uden et vibrerende analt stik? Nyd den penis, du knepper, den samme som den, der har en god vibrerende ring fastgjort, som, mens du øger kraften i din erektion, masserer den med dens vibrator?

Erotisk legetøj er derfor ikke dyner og er derfor ikke beregnet til at udfylde en mangel. De bruges til at lære hinanden at kende og nyde mere og bedre selvstimulering og onani og tjener også til at have det sjovt som et par. For en kvinde at bruge en klitorisuger alene, for eksempel, kan være meget behageligt; Men uden tvivl skal det være mere stimulerende for hende og meget gladere for hendes partner at dedikere en vidunderlig kanel til hendes klitoris, mens hun sætter en vibrator i hendes fisse eller, lad os sige, en god vibrerende dildo i hendes røv. Til gengæld kan det for en mand være specielt stimulerende at onanere med en onani, der giver fornemmelser af fellatio eller at trænge ind i en røv eller vagina; Men ville det ikke være mere stimulerende for din partner at onanere dig med den onani mens du samtidig spiser dine testikler eller din røv?

dildoer

Prostituerede og sexlegetøj

I betragtning af den betydning, legetøj kan have i et seksuelt forhold, og i betragtning af at seksuelle møder med prostituerede er nøjagtigt baseret på at der på at nyde sex, er der mange af disse piger, der er villige til at bruge dem sammen med deres klienter. Generelt har de deres egne legetøj, men nogle gange er det kunderne, der medbringer deres eget legetøj. I dette er der en grundlæggende regel, den ekstreme renhed af disse små enheder, der giver så meget glæde.