Holdninger til praksis 69

Torsdag, 17 september 2020

I vores tidligere artikel talte vi om 69, og nu vil vi gå ind i nogle af de mest interessante positioner for at øve det ... Der er positionerne, så når du besøger en af vores ledsagere , kan du sætte dem i praksis.

Pigen ovenfor

En af de generelt accepterede regler, når man taler om holdningen til at indtage til praksis 69, er den, der indikerer, at det er bedst at lade kvinden stå på toppen. Ved at handle på denne måde undgår vi to ting: at "klemme" dem på grund af vores overlegne vægt og feste deres hår (hvis de har en særlig lang manke) med vores knæ. Ved at indtage denne holdning fungerer vi desuden som en slags riddere, der ved at kaste sig klar til at give deres dame kontrol over situationen. Placeret oven på os bestemmer kvinden, der sutter os, mens vi oralt stimulerer hendes vagina, rytmen, hastigheden, vinklen og dybden i blowjob.

Placeret som dette har manden dog et kort op i ærmet: det at udvide mulighederne for oralsex. Eller sagt på en anden måde: at fokusere en del af opmærksomheden fra din tunge på den anal stimulering af din partner. Med kvinden placeret oven på ham, der tilbydes, kan manden ikke kun slikke hendes vagina. Du kan også slikke og sutte din anus og dermed give din partner nye nuancer af fornemmelse.

Som alt hvad angår sex, afhænger hvert pars beslutning og pagt af, at grænserne for hver seksuel praksis fastlægges. For eksempel: kunne det ikke være meget behageligt for en kvinde (eller en mand) at føle en analprop indsat i hendes røv, mens hendes partner giver hende en fremragende blowjob eller en spektakulær cunnilingus? Denne praksis passer utvivlsomt også blandt de 69 forskellige tilstande, der kan praktiseres. Og det er, at vi aldrig må forsømme de muligheder for fornøjelse, som erotiske legetøj stiller til vores rådighed.

Hvis manden ønsker at tage fuld kontrol over 69, bliver positionerne nødt til at vendes. Det vil sige: manden skal placeres oven på kvinden. Hvis du placerer dig selv sådan, vil du se, hvordan du med dine hænder kan manipulere din partners fisse når du vil, mens du fortærer den. Med dine fingre kan du adskille læberne i hendes vagina for således at gennemgå disse læber indeni med spidsen af din tunge. Det er svært for din pige ikke at kunne lide at føle dig slikke det blødere, vådere kød ud af hendes fisse.

69 pige op

Sidelæns

En meget interessant position til at øve 69 er en, hvor de to medlemmer af parret er placeret på deres sider. Ved at være placeret sådan, kan de tres og en vare vare længere, og elskerens lår kan fungere som en pude. Denne holdning tillader også parrets medlemmer frit at bruge deres hænder til at øge og variere stimuleringen af parret . Hun kan for eksempel frit fritle vores kugler, mens vi bruger vores fingre til at trænge ind i hjertet af den musling, som vi slikker så hårdt.

Sideværds 69 udgør

Stande til akrobater

De, der er mere risikable og i bedre fysisk form, kan vælge at udføre en række erotiske positioner, der er ideelle til at øve en lidt mere slående 69. En af dem er at øve 69 på at stå op. Hvad opnås der med det? At kvinden, hvis hun ikke går i stykker, får en mere intens orgasme ved at føle blodet haste mod sit hoved.

To varianter af denne kropsholdning, hvor kvinden bogstaveligt talt "hænger" fra manden, er dem, hvor manden sidder eller, hvor det er relevant, knælende. I begge varianter skal et krav opfyldes: at manden har den nødvendige styrke til at være i stand til at støtte kvinden.

Helt ærligt ser det ud til, at disse "positioner for akrobater" ikke er de mest indikerede til at nyde en seksuel praksis som 69. For mange vanskeligheder for en praksis, der ikke er så enkel (som vi har angivet ovenfor) som i princippet Det ser ud til.

Under alle omstændigheder øger øget 69 lyst og glæde i parret såvel som følelsen af intimitet. At stimulere hinanden og stimulere hinanden godt kan desuden betragtes som toppen af seksuel rapport. Og det er et af de mål, der uden tvivl kan nås, når vi træner 69.

Pose 69 til akrobater

69 for elskere af samme køn

Hvis du har råd til indfaldet af at ansætte to eskorter på samme tid, og at de er biseksuelle, skal du ikke gå glip af muligheden for at få et lesbisk show , hvor de inkluderer en 69 mellem de to piger ... Du vil nyde som aldrig før ser vi, anbefaler vi dig at onanere med kontrol for at undgå cumming. Med så meget spænding er det meget let.

69 mellem to piger

Og selvfølgelig kan man også gøre 69 mellem mænd. Selvom vi ikke berører det homoseksuelle tema, efterlader vi dig et billede, der illustrerer 69 mellem 2 mænd .

69 mellem 2 mænd