En noget speciel fellatio

Torsdag, 20 august 2020

Vi fortsætter med den franske slips, den cubanske blowjob, der giver os så meget sygelige, og at hvis vi prøver det, vil vi gerne gentage. Og som det er sædvanligt i denne type praksis, er det kun de mest dristige og uhæmmede piger, der er villige til at gøre det, og disse piger er normalt ... ledsagere, luksusprostituerede og de typiske billige horer . Men tro selvfølgelig, at mens de rykker dig ud med dine bryster og suger det, er det visuelle aspekt af pigen vigtigt, og at hendes krop er ensartet ... og til dette formål er vores ledsagere ideelle ... og mere hvis de er busty kvinder .

Denne anden type kvinde, som vi talte om i den forrige artikel, den der praktiserer cubaneren på en passiv måde, synes ikke den mest passende at gøre et fransk slips. Og det er, at når det gælder det franske slips, vil det ikke være tilstrækkeligt for kvinden at holde mandens penis mellem hendes bryster, mens han udfører de typiske samlejebevægelser. For at få et fransk slips skal kvinden være mundtlig aktiv. Det vil sige: hun skal sutte pikken, der samtidig onanerer med sine bryster. Og sutte kræver vilje. Det er vanskeligt at forestille sig en passiv blowjob. For at få et godt fransk slips er det ikke nok for kvinden at åbne munden for at give sin partners fallus mulighed for at komme ind i den. Han skal også slikke, sutte, sutte, bide ... Det vil sige, han skal aktivt stimulere sin partners penis med munden.

Alle disse handlinger (sutte, sutte, slikke ...) skal nødvendigvis fokusere på den del af penis, der er tættest på glans. Det vil være den eneste del af penis, der er inden for rækkevidde af munden på kvinden, der laver et fransk slips. Det kan for eksempel ikke tænkes, kombinationen mellem denne seksuelle praksis kaldet dyb hals (som består af den samlede indtræden af penis i munden på den person, der udfører fellatio) og en cubansk. Glem ikke, at mens det franske slips udføres, forbliver en stor del af penis fanget mellem pigens bryster.

Men det må ikke glemmes, at glans og frenulum er de mest følsomme dele af penis og derfor de områder, hvis stimulering giver mænd den største fornøjelse. Således er det nok, at kvinden, der slutter et fransk bånd til en mand, slikker og stimulerer den del med hendes mund, så den mand, der samtidig rykker ud med sine bryster, føles i et sandt paradis.

Vi må heller ikke glemme, at det franske slips kan være en mellemliggende seksuel praksis mellem cubansk og fellatio. Eller rettere sagt et mellemtrin mellem disse to meget behagelige fremgangsmåder. Det vil sige: parret kan starte med en cubansk kvinde, fortsætte med et fransk slips og til sidst ende med et slagjob i fuld styrke og tage til det ekstreme, der ønskes.

Cubansk blowjob

Indvendigt eller udvendigt

Som med alle former for oralsex , kan det franske slips have forskellige afslutninger. Manden kan for eksempel ejakulere inde i kvindens mund. Sidstnævnte kan på sin side, når hun har modtaget sin partners gylle i hendes mund, vælge mellem to ting: at acceptere det og derefter spytte det ud eller sluge det. At synke sæd er ikke i sig selv dårligt, så længe sæden naturligvis ikke er inficeret af en eller anden virus.

En anden mulighed, der er tilgængelig for mænd og kvinder, der bærer et fransk slips, er den, hvor manden ejakulerer på ansigtet af sin partner. Ansigtsudløsning, det vil sige: at klappe på partnerens kinder, næse, øjne og læber som slutpunkt på en fellatio er en praksis, der er meget værdsat af mange mænd.

Også meget værdsat af mænd som punkt og ende på et seksuelt forhold er den såkaldte kropsafløsning , det vil sige den praksis, hvor manden, når orgasmeøjeblikket nyder at se hans sprit sprøjt på sin partners krop.

Når det gælder det franske slips, er "belægningen" af brysterne med sæd fra kvinden, der gav ham blowjobet, mens han rykker ud med hendes bryster, et slutpunkt på praktiseringen af det franske slips, der er meget værdsat af mange mænd. Når alt kommer til alt, at det at cummere din partner ses af mange mænd som en ejerskabshandling, på at signalere på en eller anden måde, at denne kvinde hører til dem. At de har kneppet med den kvindelige. Noget, der uden tvivl stimulerer og masserer mænds forfængelighed. Og hvad ville en mand være uden forfængelighed?

Kropsafløsning