Ballbusting med instrumenter

Torsdag, 06 august 2020

Hvis du vælger at øve ballbusting ved hjælp af instrumenter, kan du bruge floggers , skovle og brændstoffer. For at bruge denne type instrument kræver det en vis oplevelse. Kun med erfaring kan styrkenes intensitet og styrke kontrolleres, og risikoen for skader kan derfor minimeres. Vores råd er ikke at lave ballbusting med instrumenter, hvis du ikke behersker disse instrumenter. På den anden side kan det altid være mere behageligt at mærke den bankende hud på nogle testikler eller en penis i din hånd end den koldere kontakt med et kønsbestemt torturinstrument.

For at praktisere ballbusting især og kønsbestemt tortur generelt, kan vi også bruge en række torturinstrumenter, blandt hvilke vi kan fremhæve følgende:

  • Ringe til testiklerne : Dette erotiske legetøj bortset fra at straffe og torturere testiklerne tjener også til at give mennesket mere intense orgasmer. Fremstillet i læder eller metal holder dette kønsbestemte torturinstrument testiklerne nede. Hvis de bruges for længe, kan de imidlertid være skadelige for den mandlige kønsanatomi, især hvis de afbryder blodcirkulationen.
  • Boldknuser : Dette kønsbestemte torturinstrument til at praktisere ballbusting er normalt lavet af metal eller gennemsigtig akryl. Dets funktion er at stramme testiklerne, når den tilgængelige skrue eller møtrik roteres.
  • Faldskærm : Denne type halskæde, normalt lavet af læder, er fastgjort omkring pungen og bruges til at hænge vægte fra de tre eller fire kæder, der hænger derfra. Hos mænd, der har erfaring med denne praksis, kan vægten være mellem 3 og 5 kilo. Den effekt, det har på kuglerne, er logisk set komprimering. Med lette vægte kan manden bevæge sig. Selvfølgelig med stor omhu.

Ballbusting med erotisk legetøj

Ballbusting og sikkerhed

Som vi tidligere har angivet, er ballbusting en risikabel seksuel praksis, der skal udføres med de maksimale sikkerhedsforholdsregler. Ekspertise og erfaring er vigtig for at undgå personskader. Det er også sandt, at den mand, hvis kønsorganer vil blive tortureret, kender disse kønsorganer perfekt. Det vil sige: at han hurtigt kan identificere enhver ændring i størrelsen eller formen på sine testikler.

For at undgå skader, mens du træner på ballbusting, er det vigtigt at undgå skarpe slag så meget som muligt. At ramme bolde skal også undgås ved at bruge genstande, der kun dækker små områder.

En af de farligste handlinger, der kan træffes, når en mands kugler bliver tortureret, er at dreje dem mere end nødvendigt. En torsion udført på testikelens akse kan beskadige epididymis eller forårsage hyperextension af nerveterminalerne, vas deferens eller blodkar i testiklen. Enhver af disse omstændigheder ville antage en alvorlig skade på testiklen.

Et tip, som alle ballbusting-udøvere skal tage højde for, er at inspicere testiklets udseende efter sessionen er afsluttet. Efter ballbusting-sessionen skal du kontrollere, om pungen er opsvulmet, hvis der har været en unormal stigning i testiklernes volumen, om der har været nogen form for skade, eller hvis der er smerter, af middel eller høj intensitet, Varer over en time. Du skal også kontrollere for eventuelle blå mærker. Under nogen af disse omstændigheder skal du gå til lægen.

Testikulær tortur

Prøv Ballbusting med en eskorte

Hvis du ikke har prøvet denne seksuelle praksis endnu, men du har ønsket at gøre det i lang tid, anbefaler vi, at du går til en af vores ledsagere, især i Barcelona eller Madrid, hvor vi har flere forskellige piger. Hore er vant til parafilier fra deres klienter, og luksusprostituerede ud over deres naturlige talent for sex er de uddannet til at komme med alle de seksuelle fantasier, en mand kan have. Vær ikke bange, gå til en af vores piger, så kan du starte både dette og enhver anden seksuel praksis, du har lyst til.