Mest slående fetisjer

Fredag, 05 juni 2020

Dette er vores tredje artikel, som vi dedikerer til fetisjister og deres fetisher, og denne gang vil vi fortsætte med at gennemgå fetisher. De, vi nævnte i den foregående artikel, ville være de mest almindelige fetismer. Lad os se nu blandt de enorme mængder fetisher, som vi kan finde, nogle af de mest slående.

 • Somnofilia : Spændende over at gøre det med en person, der sover, eller som i det mindste foregiver at sove.
 • Clismafilia : ophidselse og glæde opnået ved at indføre væsker i anus. For denne type fetishist er få ting så behagelige som en god klyster.
 • Accrotomophilia : Seksuel præference for en person, der har en amputeret lem. For disse fetisjister er intet mere spændende end en god stubbe.
 • Coprofilia : ophidselse når du lugter, rører og i de mest ekstreme tilfælde, når du nyder afføring. Det sidstnævnte, logisk set, anbefaler vi ikke, da det kan være kilden til alvorlige infektioner. Enhver, der oplever denne fetisj, kan være begejstret for at se, hvordan en person affætter.
 • Urolophilia : I dette tilfælde er fetisjen urin. Urolophilics nyder gyldent regn på en speciel måde. At urinere eller urinere på andre er for dem en næsten religiøs oplevelse. Selv pisse på dem kan endda være særlig spændende.
 • Mechanophilia : Seksuel spænding, der stammer fra at se på maskiner, motorcykler, biler osv.
 • Spektrofilia : Disse fetisjister nyder især tilstedeværelsen af spejle på det sted, hvor de vil dedikere sig til sexens glæder. I escortbureauer eller i private lejligheder hos nogle firmadamer, hvor det er let at finde faciliteter og værelser, der inkluderer sådanne spejle, kan disse fetisjister hygge sig på en speciel og uforglemmelig måde.
 • Salirofilia : Denne type fetishisme er forbundet med snavs. Når han går ud, kan han ikke lide at kneppe med en ren pige eller på et rent sted. Det grise og beskidte er det, der begejstrer denne type fetishist.

Hore til fetisjister

Som du kan se, er der mange typer af fetisjister, der findes. Genkender du dig selv i nogen af dem? Har du haft mulighed for at nyde din fetish? Hvis dit svar er ja, tillykke. Hvis ikke, vil du opleve det? Du kan gøre din seksualitet rigere og sjovere. Nogle af de smukkeste og eksklusive horer i din by kan hjælpe dig, især i Barcelona og Madrid, da der i mindre byer ikke er så mange fagfolk, og vi må huske på, at ikke alle piger egner sig til denne type praksis, snarere et mindretal. Søg på vores websted med filtre eller hurtig søgning, og kontakt den der tilbyder denne service og gør dig mere liderlig. Du vil se, at jo mere tæve hun er, jo bedre vil du bruge den, og jo mindre hindringer vil hun sætte dine seksuelle fantasier på. Sikkert finder du den ideelle partner til at nå de højeste toppe af glæde med din hånd.

Kiki, kærlighed er skabt

For at afslutte denne artikel, ønsker vi at anbefale denne film af Paco León. Der er fem par, hver med forskellige tilknytninger og det sjældest mulige. I spansk humornøgle vises disse 5 datterselskaber blandt andet:

 • Dacrifilia : Candela Peña, der ikke kan blive gravid, sætter meget lidt sex med sin mand. En dag, efter at hun har modtaget dårlige nyheder, begynder hun at græde uforsvarligt, og hovedpersonen i denne historie bliver meget liderlig og knepper med sin mand som aldrig før. Men det viser sig, at hun kun vil kneppe, når hun ser ham græde, og hun udgør historier for sin mand til at begynde at græde, så de kan have sex.
 • Elifilia : Alexandra Jiménez broderer det i denne rolle. En tilbagetrukket pige, døve og med forholdsproblemer. Det gør berøringen af stoffer meget liderlig og afhængigt af hvert stof, bliver det varmere eller mindre uden at være i stand til at undgå at blive udsat.
 • Somnofilia : Her har vi et ægteskab, der har haft en ulykke, kvinden er blevet lammet af en ulykke. Manden føler fortsat en masse kærlighed til hende, men kona på grund af ulykken, der ledsager hende, gør intet andet end at nedbringe ham. En dag ved et uheld tager kvinden en sonmifero, og derefter bruger han den til at kneppe hende. Han elsker det, men ønsker ikke, at kvinden skal finde ud af det, så med tjenestepiges medvirkning sover han hende hver aften og har sin kærlighedshistorie med sin sovende kvinde.
 • Dendrofilia : To unge og smukke søstre har i deres genetik en vis tilbøjelighed til filia, og en af dem er grøntsager, omfavne et træ eller gøre ting med en agurk ...
 • Hapraxofilia : En af de tidligere søstre, ud over at lægge grøntsager på hende, løber hun med glæde, når hun er i en farlig situation, såsom et røveri. Hendes kæreste er chokeret, men da han er meget forelsket, monterer han et røveri, så pigen bliver liderlig. Hvis dette ikke er kærlighed ...

Somnophilia

En fantastisk film, uden tvivl. Og indtil videre denne artikel sponsoreret af vores foretrukne horer i Barcelona og Madrid. Hos dem ved du, du kan kneppe, eller du kan nyde dine fetisher. Skær ikke dig selv og nyd sex fuldt ud.

fetishes