Af fetisjister og fetismer

Tirsdag, 26 maj 2020

Der er lige så mange måder at opleve sex på som der er mennesker i verden. Der er mænd, for hvem sex reduceres til missionæren og lidt andet. Andre, flere eksperimenteringsvenner, våger sig med at prøve erotiske holdninger på jagt efter nye sensationer. Nogle, mere originale og specielle, lever deres seksualitet på en måde, hvor fetisher spiller en grundlæggende rolle. Dette er mænd, der er specielt begejstrede, når man overvejer fx foden af en kvinde, der bærer en højhælet sko. Eller en behåret armhule til kvinder. Eller at de har en særlig forudsætning for overvægtige kvinder. Eller at de føles som om libido koger, når de har en kvinde, der har et ar i en meget specifik del af hendes krop. Når vi taler om disse mænd, taler vi om fetisjister . Vi vil tale om dem, fetisher og fetishisme i denne artikel.

At tale om fetismen er at tale om noget, der er meget mere sædvanligt, end vi tror. Der er flere fetisjister, der går ned ad gaden, end vi oprindeligt kan forestille os. Der er mange mennesker, for hvilke visse stoffer, genstande eller dele af kroppen til den bestemte person er en kilde til spænding eller endda orgasme. Det og intet andet er fetisjer .

Nogle betragter fetishisme som en slags degeneration, noget afskyeligt, der skal rettes. Vi overvejer at undfange fetismen på den måde i bedste fald at være urimelig. Fetismen bør betragtes som en ufarlig praksis. På en eller anden måde hjælper fetismen os med at forbedre vores seksuelle oplevelse og gøre den mere intens og behagelig. Fetisjen er for den fetishistiske mand noget som en afrodisiakum. Hvad er der galt med, at en mand nyder især, mens han knepper en kvinde klædt som sygeplejerske til lejligheden? Hvad kan vi kritisere en splejsende mand, mens han slikker en kvindes vrist? Hvorfor skulle en mand nødvendigvis kunne lide barberede pubber? Hvorfor kan hun ikke lide godt befolkede fitter og armhuler med hår? Eller hvorfor kan den mand ikke forestille sig, at den maksimale seksuelle fornøjelse består i at gøre det sammen med nogen, der har ødelæggende store bryster, eller som opfører sig som lidt mindre end et møbel.

Der er bestemt nogle fremmed fetisher end andre, men ingen kan betragtes som farlige, hvis det for det første ikke bliver en parafili, og for det andet praktiseres den, mens den andres vilje og hans måde at blive gravid altid bevarer seksualiteten. Eller vil nogen fortælle os, hvordan vi skal kneppe, eller hvad skal begejstre os?

I mange årtier blev fetismer sidestilles med paraphilier. I dag, heldigvis, adskiller de sig fra nogle (ufarlige og sjove) fra de andre (kastrerer for den person, der oplever dem). Hvordan? På en meget enkel måde: vi taler om parafili, når et bestemt objekt, stof eller praksis er absolut vigtigt for den person, der oplever det, for at opnå glæde og fetishisme, når det objekt, stof eller praksis ikke er essentielt for, at fetisjisten skal opnå seksuel ophidselse, selv om det tjener og meget, for at gøre denne ophidselse mere intens. I tilfælde af parafili kan vi tale om patologi; i fetismen, kun i en anden og, hvis vi vil, udlandsk måde at leve seksualitet på.

Som vi tidligere har indikeret, er der mange typer fetismer. De laver en udtømmende liste over dem, der ikke er formålet med denne artikel, men vi vil samle nogle af de mest almindelige og også nogle af de underligste eller mest chokerende.

fetishist

Og indtil videre denne lille introduktion til fetishists og fetishists verden. I fremtidige stillinger vil vi fortsætte med at undersøge den forstyrrende sind hos en fetisjist, og hvis du er en af dem, så husk, at vi har mange piger i Barcelona og Madrid, der elsker fetisjister og er villige til at lege og udføre deres seksuelle fantasier. Luksus-eskorter eller horer, de ideelle kvinder for en fetishist.