Barcelona singlesteder: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar ...

Mandag, 22 november 2021

At være single er ikke, hvad det plejede at være. Heldigvis for dem uden en partner. For ikke så længe siden var en bachelor noget af en fiasko, en der ikke havde opfyldt målene for et "normalt" liv. Nu bliver singler endda set på med misundelse.

For at se i hvor høj grad det offentlige billede af ungkarlen har ændret sig, er det nok at tjekke, hvad han hed før, og hvad han hedder nu. Hvad der plejede at være, for mange mennesker, en bachelor, er nu en single . Glamouren og det chikke og internationale præg af selve ordet indikerer allerede en bemærkelsesværdig forbedring af det offentlige image for dem, der ikke har nogen partner eller forpligtelse.

Det misundte billede af singlen vinder glans, især i storbyer. Så meget, at der endda er en bemærkelsesværdig liste over barer og spillesteder rettet direkte mod denne type publikum.

Barcelona, som en kosmopolitisk by, den er, kunne ikke undgå at tilbyde en bred vifte af fritidssteder, der er ideelle for singler af begge køn. I denne artikel vil vi lave en liste over de bedste barer for singler i Barcelona .

Hvis du er single, og du vil besøge et sted, hvor du kan nyde et møde mellem singler og singlekvinder , kan du gøre det på et af de steder, som vi vil nævne nedenfor.

De bedste singlebarer i Barcelona

Snooker

Talking about Snooker taler om et af de mest traditionelle Barcelona singler i byen. Beliggende på nummer 42 Carrer Roger de Llúria, ved siden af Gran Via, i Eixample-distriktet , tilbyder denne cocktailbar en komplet menu af lækre cocktails, en af de største samlinger af spiritus i verden (med mere end 3.000 referencer) og muligheden at spille pool eller bordfodbold, mens du nyder en drink.

En markant engelsk stil gennemsyrer udsmykningen af denne bar for singler i Barcelona , der åbnede i 1985 og modtog på det tidspunkt FAD-prisen for arkitektur og interiørdesign.

Denne unikke og emblematiske cocktailbar i Barcelona er et ideelt sted at fejre en fest eller begivenhed.

Snooker Barcelona

Big bang bar

The Big Bang Bar , som ligger på nummer 7 Bottle Street, i hjertet af Raval- kvarteret, er et andet af stederne for singler i den catalanske hovedstad, hvor du kan nyde en god session med levende musik.

Koncerter og jamsessioner er planlagt ugentligt i dette rum. Det, der fra begyndelsen af det 20. århundrede var et værtshus, som alle slags kunder og musikere gik igennem årene, er i dag en tro afspejling af indsatsen fra mennesker, der har kæmpet for at bevare rum, hvor man kan nyde ikke-dåse. musik og hvor man kan give muligheder til de musikere, der har brug for et publikum til at tilbyde deres kunst.

Musikelskere fra den catalanske hovedstad har adressen på denne singlebar Barcelona noteret på deres dagsorden, og det samme gør elskere af udstillinger, dans, poesi ... Big Bang Bar tilbyder endda sine kunder filmvisninger.

Big Bang Bar tilbyder også mulighed for at leje lokalerne til private fester.

Big bang bar

Mirablau

Lige ved siden af Tibidabo kabelbanestationen, på Plaça del Doctor Andreu, ligger Mirablau . Med en vidunderlig panoramaterrasse, hvorfra du kan betragte en imponerende udsigt over den catalanske hovedstad, er dette en af de mest emblematiske barer for singler i Barcelona i byen.

Om dagen er Mirablau en restaurant og et ideelt sted at nyde en vermouth, nogle vidunderlige tapas eller ethvert gastronomisk vidunder, der udgør en menu, hvor det kreative køkken skinner med sit eget lys. At være i stand til at nyde det gastronomiske tilbud på dette sted for singler i Barcelona i et afslappet og urbant miljø placerer Mirablau i top ti af cocktailbarerne i Barcelona.

Om natten byder stedet på tre værelser: Discorummet (til dans og afslapning), Panoramic Room (hvor restauranten ligger) og Superior Room. I dette sidste rum kan singler fra Barcelona nyde et omhyggeligt udvalg af chill-out musik, såvel som aktuelle hits og store klassikere fra 60'erne til 90'erne.

Mirablau Barcelona

Alpha Bar

Singler, der elsker levende musik, har en date på Alfa Bar . Dette er en af de mest traditionelle, sjove og underholdende lokale singler i Barcelona .

Alfa Bar, der har været åben siden 1991, er et ideelt sted at nyde optræden af nye marcherende bands. Fremragende overtagelser og en fantastisk atmosfære gør det til et af vartegnene i det evigt livlige og attraktive Gràcia- kvarter.

Denne cocktailbar ligger på nummer 36 Gran de Gràcia.

Le noire

På 158 Calle Aribau, i Esquerra del Eixample , som ligger kun få skridt fra Avenida Diagonal, finder du Le Noire , en af de livligste barer og cocktailbarer i nattelivet i Barcelona.

Serveret på sølvservice bliver Le Noires signaturcocktails en delikatesse lavet til de mest epikuræiske singler. Eksperter i moderne cocktails, i menuen i denne bar finder vi overraskende forslag såsom Mex-Italien, Cala Sabina eller Shifu; samt gode cocktailklassikere som mojitoen, Dry Martini, Manhattan eller Cosmopolitan.

Et af Le Noires mest originale tilbud til sine kunder er dens infunderede, cocktails lavet med infusioner. Blandt dem skiller Regina Green Tea sig for eksempel ud. Gin og tonics og premium drinks fuldender drinkstilbuddet på denne eksklusive Barcelona cocktailbar, hvor du kan nyde god musik, elegant service og det altid slående fungerende flair-show . Ligesom Tom Cruise i Cocktail jonglerer bartenderne med flasker.

Uden tvivl et fremragende sted at nyde dating i Barcelona .

Single Barcelona

George Payne

George Payne er en irsk pub, der ligger et af de mest centrale steder i den catalanske hovedstad: Urquinaona-pladsen. I nogen tid nu har dette sted været på dagsordenen for alle singler i Barcelona . Ikke overraskende arrangerer den største gruppe af singler i den catalanske hovedstad Singles Barcelona aktiviteter og kedadas der .

Sammenkomsterne arrangeret af Singles Barcelona i denne pub er en enestående lejlighed for singler, der bor i byen eller er på gennemrejse for at finde sig selv i en sjov og afslappet atmosfære, hvor de desuden kan nyde en meget komplet menu med burgere .

Dyne Barcelona

Alle Barcelona-borgere i en minimumsalder ved, hvad Imperator var, en af de mest berømte og traditionelle dansesale i den catalanske hovedstad. Nå, den plads, som Imperator plejede at besætte på nummer 327 Còrsega street, et stenkast fra Passeig de Gràcia, er i dag optaget af Duvet Barcelona , et af de mest populære singlesteder i Barcelona.

Nostalgiske singler finder deres paradis i Duvet. Dens retro dekoration og dens musikalske udvalg gør det til det ideelle sted for dem. Inden for det udvalg dominerer halvfemsernes store succeser.

De, der foretrækker elektronisk musik, bør besøge stedet om fredagen. Den dag, hvor weekenden allerede finder sted, arrangerer dette Barcelona singlediskotek fester med en international atmosfære, hvor denne type musik dominerer.

En dag i ugen gør Duvet det til en vane at planlægge danseundervisning . Dansekurser kan være en god plan for den single, der gerne vil møde piger . At flirte i dansetimer er en klassiker, og dørene til denne form for afslappet og sjov atmosfære står på vid gab i dette centrale Barcelona mødested.

Single Barcelona