Yoga og sex eller hvordan man kan forbedre seksualitet med asanas

Tirsdag, 09 november 2021

Forbedring af seksuel lyst, ophidselse, orgasme og generelt seksuel tilfredsstillelse. Formlen til at opnå dette? At praktisere yoga, der med hensyn til sex er meget nært beslægtet, og den sædvanlige praksis med den første hjælper med at forbedre vores seksualitet markant.

Hvad er grundene til, at yoga forbedrer sex ? Hovedsageligt følgende:

 • Det øger cirkulationen i bækkenområdet, hvilket gør det mere følsomt og derfor lettere excitabelt.
 • Aktiverer og involverer den centrale del af kroppen.
 • Hjælper med at forene med egen fysik. De, der dyrker yoga, får tone og styrke, forbedrer deres kropsholdning og stiliserer deres figur. Det øger selvværdet og fjerner komplekser. Og komplekserne, jo længere fra sengen, jo bedre. Det er svært at nyde sex fuldt ud, hvis du bærer din vægt.
 • Det øger iltniveauet i vores krop og øger dermed vores energiniveau.
 • Øger selvbevidstheden, hvilket er meget vigtigt for at skærpe vores fokus på vores krop og dens aktiviteter.
 • Det øger fleksibiliteten, hvilket hjælper med at udvide kataloget over seksuelle stillinger , som parret kan udføre.
 • Øg libido . Yoga letter fysisk og mental frigørelse. Ved at gøre det frigør det os fra negative følelser og blokeringer, som vores libido nogle gange oplever.

Yoga og sex

Ægteskabet mellem yoga og sex er meget tilfredsstillende for både mænd og kvinder. Der er undersøgelser, der viser det. I en af dem er det for eksempel vist, at kvinder, der dyrker Yoga, åndedrætsøvelser og meditation, forbedrer deres smøring, ser, hvordan deres seksuelle lyst øges og mærker, at tilfredsstillelsen, der opleves ved samleje, stiger.

For deres del, hvilke fordele finder mænd, når de nyder dette binomiale dannet mellem yoga og sex? Blandt andet stigningen af din seksuelle lyst, forbedringen af din erektion, stigningen af ejakulatorisk kontrol og den af postcoital tilfredsstillelse. Alt dette resulterer endelig i en bemærkelsesværdig styrkelse af selvtilliden.

Erektionsforbedringen stammer direkte fra forbedringen af blodcirkulationen. Erektionen er trods alt intet andet end resultatet af tilstrømningen af blod til penisens svampede væv. Hvis dette blod ikke når disse væv, som det burde på grund af et kardiovaskulært problem, er erektionen ikke fuldstændig, og i ekstreme tilfælde kan den ophøre med at eksistere. Situationer med stillesiddende livsstil, vedvarende stress eller medicinering kan forårsage seksuelle dysfunktioner af denne type. Yoga er en god måde at bekæmpe dem på.

Yoga

Kundalini Yoga for at forbedre seksualitet

Vi kan finde forskellige teknikker og skoler på denne specialiserede Yoga hjemmeside . Blandt dem ... hvilken er den, der kan hjælpe os med at forbedre sex? Uden tvivl Kundalini Yoga .

Denne type Yoga, af fundamental spirituel karakter, kaldes også Yoga of consciousness og takket være dens praksis formår vi at frigive den energi, der bor i vores krop, også den seksuelle energi .

Hvad skal du gøre for at frigive den seksuelle energi? Udfør en kombination af Yoga asanas (det vil sige yogastillinger ) og åndedrætsøvelser. Kombinationen af stillinger og vejrtrækning vil opnå den frigørelse, der efterfølgende vil resultere i en stigning i ophidselse og en forbedring af seksuel præstation.

En af de vigtigste fordele ved Kundalini Yoga er, at det er en form for yoga tilgængelig for alle mennesker, uanset deres fysiske forberedelse. Det er også en ideel stil at dyrke yoga for to eller yoga som par . Parrets praksis med en asana forudser også det øjeblik med maksimal intimitet, som er tidspunktet for seksuelt samkvem. På et og et andet tidspunkt vil hjerteslagene være afstemt, og bækkenet vil blive forbundet. I det øjeblik af intimitet, hvor begær tager parret væk og parret smelter ved at adlyde førstnævntes kommandoer, vil det blive set, i hvor høj grad forholdet mellem yoga og sex er frugtbart og gavnligt.

Dernæst vil vi anbefale en række Yoga-asanas, der kan tjene til at øge vores libido og forbedre vores seksualitet.

Kundalini Yoga

Yoga asanas for bedre sex

Udøvelsen af yoga er hovedsageligt baseret på udførelse af asanas . Der er yogastillinger, der især tjener til at forbedre vores seksuelle liv. Blandt disse yogastillinger for at få bedre sex kan vi skelne mellem følgende:

 1. Kobraen. For at udføre denne asana skal du ligge på maven og med dine ben strakt ud. Når vi først er placeret på denne måde, vil vi hvile vores hænder på Yogamåtten og strække vores arme for således at hæve stammen og løfte den fra det vandrette plan, mens vi strækker nakken bagud.
 2. Broen. Placeret med forsiden opad på jorden, vil sålerne af hænder og fødder hvile på den for fra det øjeblik at lave en opadgående kraft for at hæve resten af kroppen.
 3. Hunden. Også placeret med forsiden opad, vil ben og arme blive strakt, indtil kroppen danner et "v". At vedligeholde denne asana i nogen tid kræver at udholde visse niveauer af træthed.
 4. Kamelen. At øve denne stilling kræver en vis grad af fleksibilitet og noget øvelse. I denne asana er ryggen buet bagud, mens knæene hviler på gulvet. Når du udfører denne stilling, skal du være forsigtig med livmoderhalsen, både når du starter den, og når du afslutter den.
 5. Sat Kriya. Denne positur styrker hele det seksuelle system og stimulerer dets naturlige energiflow. For at gøre det skal du sidde på dine hæle. Når dette er gjort, vil ryggen være placeret helt lige, armene vil blive strakt ud og passere albuerne bag ørerne på en helt lige måde, brystet vil blive trukket ud, håndfladerne vil blive samlet, og fingrene vil låse sammen , undtagen pegefingrene på hver hånd. Når den er placeret sådan, vil der blive taget dybe vejrtrækninger, hvorved navlen trækkes helt indad.

Alle disse yogastillinger, som vi har forklaret her, praktiseret på regelmæssig basis, vil tjene til at forbedre dit seksuelle liv. Ved at omsætte dem i praksis vil du se, i hvor høj grad yoga og sex kan hænge sammen. Faktisk kan nogle af disse asanas udføres under det seksuelle møde. Deres omdannelse til seksuelle stillinger kan bringe en mere mystisk og spirituel luft til samlejet.

Yoga seksuelle stillinger