Spyt eller sølvregn: spytspil i BDSM

Tirsdag, 26 oktober 2021

Sex er uadskilleligt fra udvekslingen af væsker. Kroppen sveder og sveden blander sig i omfavnelsen. Peniserne ejakulerer og frigiver, før de gør det, hvad der er kendt som præcum eller Cowpers væske. Skederne udskiller deres egen bouillon, den der fungerer som smøremiddel, som letter indtrængning og som i høj grad tegner sig for graden af ophidselse hos kvinden. YT tungerne ... hvad med tungerne? Disse er låst inde i kys, der tager til i intensitet, jo mere fugtige de er. Og luftfugtigheden kommer selvfølgelig fra spyt . Munden savler af begær, tænker måske på en binge af sex og spyt, der uundgåeligt udveksles i tuden af tungen.

For mange mennesker får spyt som kropsvæske imidlertid andre konnotationer, der er meget varmere, meget mere beskidt, meget mere uanstændigt. For disse mennesker bruges spyt til at spytte på deres partner eller til at blive spyttet på af hende. At lade det falde, som en tråd, på den åbne mund på dem, der deler sengen, eller at mærke, hvordan spyt fra denne person fylder deres mund. Denne type handling, som for mange mennesker kan ses som en rigtig køje, er meget spændende for andre. De forstås som seksuelle praksisser . Og som sådan har de et navn: at spytte .

Hvad er sølvregn?

Spitting eller sølv regn er en seksuel praksis normalt typisk for BDSM universet og mere specifikt af Domination / indsendelse spil. Femdomspyttet er for eksempel en form for kvindelig dominans, hvor dominaen er ansvarlig for at spytte på hendes underdanige. Spytte på engelsk kaldes spytte, og det er fra det udtryk, at begrebet spytte kommer fra.

I alle disse spil, som vi taler om, spiller spyt en grundlæggende rolle og kan blive hovedpersonen på forskellige måder. Det er nok at se på et sexforum for at opdage, på hvilke forskellige måder folk nyder at gøre spyt til hovedpersonen i deres måde at kneppe på .

Der er mennesker, der kan lide at få dem spyttet i ansigtet, ideelt set ved siden af deres øjne (f.eks. får mascaraen til at løbe af som følge af spyt); piger, der bliver tændt på en særlig måde, hvis deres partner kaster et slik på brysterne; mænd og kvinder, der føler en kuldegysning af nydelse, når spyttet rammer direkte på deres anus, og mennesker, der smelter af nydelse, når de mærker spyttet fra deres partner eller seksuelle legekammerat falde, langsomt og som en savlende tråd , ind i deres mund.

Sølvregn

Måder at øve sølvregn BDSM på

Praksis med at spytte, sølvregn eller spyttefetich (på alle disse måder kan vi tale om denne seksuelle praksis) kan have forskellige varianter. Alle vil blive grupperet i tre grundlæggende typer:

  • Ydmygelse. I dette tilfælde er dominantens spyt hovedpersonen. Han spilder det normalt eller spytter det (normalt med størst mulig vold) i ansigtet på sin underdanige eller på hans kønsorganer. Han kan også, hvis det er aftalt, spytte i munden på slaven eller lade spyttet dryppe langsomt ned i den. Denne måde at lade rislen af slim falde ned på den underdaniges mund kaldes savlen . Ved nogle lejligheder kan Mesteren søge, at den underdanige eller underdanige ydmyger sig selv ved at slikke det spyt, som Han har spyttet på jorden eller på sine støvler. Scenen, hvor slaven slikker Mesterens støvler, er uden tvivl et ikon i BDSM-universet.
  • Tilbede. I nogle BDSM-spil er praksis med sølvregn simpelthen en næsten uoprettelig afledning af den tilbedelse, som den underdanige del oplever over for den dominerende del. I disse tilfælde ses Mesterens ofring af sit spyt som et privilegium givet til hans tilbeder. Mesteren, som bliver tilbedt, salver ham med det, velsigner sin slave og overfører sin energi til ham.
  • Neutral. Nogle gange kan spytning praktiseres på en neutral måde, uden at introduktionen af spyt i seksuel praksis forsøger at symbolisere eller gøre nogen form for ydmygelse eller tilbedelse tydelig. I disse tilfælde kan spyttet spredes, baseret på slik, over kroppen. Det kan også tjene til at prøve at smøre anus eller slappe af ved at øve annilingus eller kysse sort .

Spyt fetich

Hvordan genererer man mere spyt for at øve sølvregn?

Som vi tidligere har bemærket, er spyt fugt. Og fugt er et begreb, der er tæt forbundet med sex. Jo vådere køn er, jo mere intens og spændende er det altså. Derfor er det vigtigt, at der er spyt i det, og at det også er rigeligt til stede. Hvis du er en elsker af seksuelle spil , hvor denne sekretion spiller en grundlæggende rolle, vil du se på en særlig måde, at der er meget spyt . Lad mundene, der skal spytte, generere det uden at stoppe.

Hvordan får man det? Hvordan får man munden til at savle mere? Følg et af følgende tip:

  • Drik masser af vand i løbet af dagen.
  • Tyggegummi med citrussmag . Tyggegummi af denne type hjælper med at øge salivation.
  • Brug af alkoholfri mundskyl og undgå brug af mundskyl, der bærer det. Mundskyl med alkohol udtørrer munden og begrænser spytproduktionen.
  • Træk vejret helst gennem næsen. Vejrtrækning gennem munden nedsætter produktionen af spyt.

En anden god måde at øge produktionen af savlen eller spyt på er ved at øve gagging eller ekstrem felatio . Fucking, den mobile version af den dybe svælg , hvor penis udfører penetrationsbevægelserne, men inde i parrets mund, er en god måde at få spytkirtlerne til at generere spyt med tusindvis i timen. Som alle ekstreme sexpraksis skal gagging udføres med stor omhu.

Til sidst, og for at afslutte denne artikel, vil vi gennemgå, at seksuel leg med spyt ville være en del af gruppen af seksuelle praksisser, der er inkluderet under udtrykket salofili . Teknisk set ville salofili blive betragtet som en seksuel fetichisme eller parafili, hvor opnåelse af nydelse ville opnås ved at tilsmudse nydelsesgenstanden.

Inden for denne gruppe ville vi blandt andre seksuelle praksisser finde Bukkake , cum shot , coprophilia , misofili , golden shower , etc. Sølvregn BDSM ville på sin side være en del af salofili, en fetichform, hvor seksuel ophidselse opnås ved at interagere med saltvandsaffald fra kroppen. Blandt disse affald ville naturligvis være spyt, som i disse praksisser bliver en fetich .

Sølv regn