Spanking: smæk røv uden og med BDSM sexlegetøj

Fredag, 01 oktober 2021

Ved at slå partnerens balder med hånden eller med ethvert objekt, der tjener til at gøre det. Det er det, smæk handler om . Vi vil tale om det, hvordan det praktiseres, de instrumenter, der kan bruges til at omsætte det til, og de forholdsregler, der skal træffes, når man bruger smæk.

Spanking in the ass er en af de mest almindelige metoder i BDSM -universet, men de er ikke eksklusive til det. En "vanille" -partner kan let introducere det mere eller mindre regelmæssigt i deres seksuelle forhold. Forestil dig et par, der praktiserer doggy -stillingen . Der er adskillige lejligheder, hvor slag på balderne ledsager denne seksuelle praksis.

Ved mange lejligheder er smæk en del af forspillet . At skifte det med oral eller anal stimulering er en god måde at introducere ekstra varme i samleje.

Fysiologi hjælper os med at forklare, hvorfor denne praksis kan være meget behagelig for nogle mennesker. Ved at smække bagdelen er det, vi forårsager, at blodgennemstrømningen er koncentreret i dem og i de nærmeste områder af kroppen eller, hvad der er det samme, i kønsorganerne. Når blodgennemstrømningen øges, bliver disse områder mere følsomme, hvilket øger seksuel ophidselse.

På den anden side øger øget seksuel ophidselse smertetolerance og tillader derfor mere intens slag på numsen. Under alle omstændigheder skal slagets intensitet til enhver tid aftales af begge parter. BDSM -praksis er jo ikke krænkende praksis, og konsensus om dem er afgørende.

Smæk i røven

Tilbehør til at øve smæk

Spanking eller slå balderne med erotisk hensigt kan gøres med hånden eller, hvis der ønskes lidt mere raffinement, med en slags instrument. Inddragelse i praksis med at slå en slags redskab eller sexlegetøj , hvad enten det er hjemmelavet eller købt i en fysisk eller online sexbutik , indebærer normalt antagelsen om et D / s -spil. I disse spil indtager en af parterne (den der rammer eller straffer) den dominerende rolle og den anden (den der modtager slagene eller bliver straffet) den underdanige rolle.

Blandt instrumenterne til at øve smæk kan vi fremhæve følgende:

  • Stok. Dette instrument bruges normalt til praksis af disciplinær karakter. De stokke, der bruges, arbejdes normalt på en eller anden måde.
  • Bælte. Fremstillet af læder eller andet materiale, kan dette instrument, der bruges til sædvanligvis at holde bukserne eller binde en kjole, være meget nyttigt til at smække bagdelen.
  • Rebenque. Dette instrument, der stammer fra Uruguay og Argentina, er en pisk lavet af kohud og oprindeligt beregnet til at piske kvæg. Utvivlsomt introducerer dette redskab et plus af intensitet i denne bedesemera -praksis.
  • Piskeskovl. Spankel padlen, lavet af træ, læder, plast eller andre materialer, synes at være det ideelle redskab til at øve den erotiske spanking.

Smæk tilbehør

Hvordan træner man trygt?

Baldeområdet er et meget "taknemmeligt" område for kontrolleret slag. Hvorfor? Fordi det er et muskuløst resistent område, og fordi balderne ikke beskytter noget vital organ. Det betyder ikke, at de kan ramme hinanden på nogen måde. Smæk i røven kan være meget smertefuldt. Og beskadigede balder kan forhindre os i blot at sidde ned i flere dage.

For at undgå skader eller smerter, der er for intense, når vi smækker, skal vi mestre teknikken til anvendelse.

En god måde at lære på er at bruge lidt tid på at færdiggøre smækvideoer. Hvis vi skriver spanking tube eller spanking videos i vores internetsøgemaskine, vil vi være i stand til at få adgang til endeløse optagelser, hvor scener, hvor denne type spil spilles, overvejes.

Udover det, og hvis vi ønsker at øve smæk sikkert, skal vi dog tage følgende tips i betragtning:

  • Du kan give de første smæk over tøjet til at varme op.
  • Du skal altid starte fra mindre til mere. Det vil være den bedste måde at kontrollere, hvor langt den modtagende del af slagene kan nå.
  • Ikke alle smæk bør koncentreres i det samme område. Du skal fordele dem jævnt.
  • Smæk aldrig over balderne. Det kan skade nyrerne på den person, der bliver smækket.
  • Hvis du rammer under balderne, skal du gøre det forsigtigt og reducere intensiteten, da dette område af kroppen (bagsiden af lårene) er meget følsomt.

Endelig skal du altid være opmærksom på reaktionerne fra den person, der modtager smæk og naturligvis sætte en stopper for det, hvis den slagne anmoder om det. Ethvert BDSM -spil skal til enhver tid være et konsensuelt og sikkert spil.

Smæk bdsm