Bleefantasien, ABDL

Fredag, 01 maj 2020

Hver gang vi opdager seksuel praksis, der synes ny for os, men som faktisk har eksisteret i lang tid. De i en levetid er vaginal penetration, anal eller græsk sex, fransk (blowjob, oralsex, fellatio osv.), Cubansk, ansigts- og / eller kropsafløsning, trekanter, duplexer, fantasier, cunilingus, 69. .. og noget mere, der slipper for os på dette tidspunkt. Alle de ovennævnte synes ganske tiltalende for os, men vi ville blive overrasket over alle de forskellige eksisterende måder at have sex eller udføre seksuelle fantasier, hvoraf nogle ikke kunne lide af de fleste mennesker, men som er paraphilier, der er ekstremt spændende til dem, der praktiserer dem. Vi vil gennemgå nogle af dem i en række artikler.

ABDL

ABDL er et akronym på engelsk, der står for Adult Baby Diaper Lover, som kunne oversættes som " Adult Baby Diaper Lover ". Mennesker, der nyder denne praksis, hævder, at de føler sig afslappede og rolige, når de tager denne opførsel, skønt det er vigtigt at bemærke, at de under ingen omstændigheder føler seksuel tiltrækning til børn, ellers ville vi ikke tale om det, og vi vil ikke lade nogen af vores ledsagere tilbyde denne service.

Det videnskabelige navn på denne seksuelle praksis er Paraphilic Infantilism eller Autonepiofilia . Psykologfagfolk gør det klart, at denne parafili absolut ikke har noget at gøre med pedofili, men at de simpelthen nyder at opføre sig som babyer og føle, at de bliver behandlet som babyer. Faktisk er det derfor, de ansætter sexfolk til at udføre deres fantasier. Profilen til den person, der har brug for denne service, er normalt en gift mand med god akademisk uddannelse. I betragtning af denne parafilias sjældenhed holder de den skjult og er kun i stand til at udføre den med fordomsfri mennesker i seksuelle aspekter som en prostitueret eller en eskorte.

ABDL

Denne fantasi har intet køn eller alder, en kvinde og en mand kan lide det. I vores tilfælde er de brugere, der normalt henvender sig til sexarbejdere, som regel mænd, men der har også været tilfælde af kvinder, der henvendte sig til vores annoncører for at anmode om ABDL-tjenesten .

Det er vigtigt at præcisere, at infantilismen ved at være ABDL ikke kan betragtes som en fetish, men realiseringen af denne fantasi kan føre til brug af fetisjer. Disse kan være lugten af en ble eller bandage som en baby, men provoserende. Det er sådan en usædvanlig parafili, at det næsten er umuligt at finde en partner, som du begge kan lide ABDL, hvorfor de fleste af dem henvender sig til sider som vores.

Og nu introducerer vi et nyt udtryk, Furry Fandom, som også kan kaldes fur fandom furdom, furris, furries eller furros er en subkultur baseret på fiktion af antropomorfe dyrekarakterer. Og hvad har Furry at gøre med ABDL? Begge fremgangsmåder er ikke kun kompatible, men 45% af ABDL'er er også Furries, og de kan endda lide at bruge Babyfur eller Furries bleer med nogle af deres yndlingsfigurer fra serier og film, der er tegnet i bleer eller forvandlet til babyer.

Hvad gøres i en ABDL-session

I en ABDL-session skal "babyen" opføre sig som sådan og derefter græde, når han føler sig sulten eller tørstig. Det er åbenlyst, at det er nødvendigt med et napp for at det kan roe sig, og at grædet skal simulere det fra en baby, med al den rigdom i variation, som sådan et gråd kan være. Med dette vil du inden for ABDL føle en følelse af lettelse fra din daglige liv, og når sessionen slutter, vil du føle dig meget bedre og stærkere for at møde det virkelige liv.

Og selvfølgelig taler babyer ikke, men babler, så du skal sige ting som "Dada", "Poop", "Mor", og hvad der kommer til at tænke på, så længe det er kompatibelt med, hvad en baby siger. Ingen skimping på baby-lignende lyde.

Du er nødt til at se tegnefilm og børneprogrammer, meget barnlige. Sæt dig foran tv'et og overvej med et smil og nogle fniser, når scenen kræver det.

Og naturligvis skal alt dette gøres som en baby , der ville ikke være nogen mening i at bære en jeans og en skjorte og prøve at føle sig som en baby, det er som skuespillerne, du skal komme helt ind i rollen. Bleer, pyjamas og børneskjorter er det ideelle tøj.

Baby tilbehør er vigtigt, rangler, musiklegetøj, børnetæpper og selvfølgelig babyviske til at rense ryggen og babyens köl. Lad os ikke glemme de udstoppede dyr, nøgler til at indtaste tegnet.

Endelig er mad meget vigtig, og du bliver nødt til at genvinde styrken gennem grød og selvfølgelig fra en flaske. Hvis sessionen udføres med en prostitueret, hvad er det bedre end at sutte på titten, mere i betragtning af at ledsagere normalt har store bryster.

ABDL Fantasier

konklusioner

Sammenfattende kan vi sige, at ABDL kan virke os som en meget mærkelig praksis, og langt de fleste mennesker vil ikke finde den mindste slags spænding til at klæde sig og opføre sig som en baby, og i mange tilfælde vil sådan adfærd blive afvist. Vi overvejer simpelthen, at det er en praksis, der ikke er skadelig, og at vi ikke er nogen til at dømme, så længe der ikke er mangel på respekt eller ulovlig og umoralsk aktivitet. For smag, farverne.