Pegging: en meget intens rolleudveksling

Søndag, 30 maj 2021

Har du nogensinde overvejet at placere dig selv i stedet for din partner seksuelt? Dette er præcis, hvad pegging handler om : at udføre en rolleudveksling. Din pige vil være en dreng for dig og trænge ind i dig analt ved hjælp af en strap-on med en dildo.

For at nyde denne seksuelle praksis skal du overvinde et almindeligt tabu hos mange mænd: det at forbinde passiv analsex med ideen om homoseksualitet.

At nyde analstimulering betragtes af mange mænd for at være homoseksuelle. For dem kan ingen mand, der anser sig for at være heteroseksuel, nyde at blive trængt ind i røvet.

De, der tænker på denne måde, glemmer eller er uvidende om eksistensen af punkt P. Med dette navn (og også med det mandlige G-punkt ) kendes det område, der inden i endetarmen er en nabo til prostata. Stimuleringen af dette område forårsager især intense orgasmer. En af måderne til at øve denne stimulering er gennem udveksling af roller mellem manden og kvinden.

Strop på

Hvad er pegging?

Første gang dette udtryk blev brugt, var det et resultat af en undersøgelse foretaget af den amerikanske journalist Dan Savage. Savage, som seksuel rådgiver, spurgte sit publikum, hvilket navn de ville give til en seksuel praksis, hvor kvinden trængte ind i manden. Resultatet af undersøgelsen var det ord, som vi dedikerer denne artikel til.

For at udføre denne type analsex , som også kaldes BIR eller Bend Over Boyfriend , skal kvinden bruge en sele med en dildo eller rem på . På markedet kan du finde mange typer seler, men de mest almindelige er dem, der er fastgjort til taljen med en slags bælte. Derefter placeres en dildo på dem for at udføre penetrationen med den.

Nogle kvinder foretrækker at bruge en dobbelt dildo, så de kan stimulere sig selv, når de trænger ind i deres partner. De tredelte dildoer tjener i mellemtiden til at stimulere sig selv vaginalt og analt, mens de trænger ind i deres dreng.

Strapon

Tips til pegging

Som i al seksuel praksis er direkte og flydende kommunikation med partneren vigtig. Manden skal være fast besluttet på at overvinde dette tabu, og logisk set skal han give sin pige tilladelse til, at hun trænger ind i ham.

Når samtykke er givet, skal du finde det rigtige sexlegetøj eller legetøj til denne praksis. En buet og tynd sele er altid den bedste mulighed for at begynde at øve denne rolleudveksling.

Når du vælger det rigtige legetøj, skal du altid huske på et tip, der uundgåeligt er knyttet til enhver anal-seksuel praksis: smøring kan ikke mangle.

For at have en seksuel oplevelse af denne type skal du have et smøremiddel ved hånden. Hvorfor? Fordi anus mangler sin egen smøring. Og uden smøring er analsex mildt sagt irriterende.

For at undgå disse ubehag og muligheden for at lide smerte, skal du give dig et godt intimt smøremiddel.

Der findes mange typer seksuelle smøremidler på markedet. Når du vælger en, skal du tage højde for det materiale, hvorpå den dildo, der skal bruges til penetration, er fremstillet med. Hvis det er silikone (dette er den mest almindelige materiale i den seneste generation af sexlegetøj), bør du vælge en vandbaseret glidecreme.

Tips til pegging

Betydningen af anal afslapning

Efter at have valgt smøremidlet, skal vi huske en anden maksimale analsex. For at nyde det, siger denne maksim, skal anus være afslappet. At opnå denne afslapning er afgørende for at nyde enhver form for seksuel praksis, hvor anus er involveret.

At opnå en sådan afslapning er en opgave for pigen. Kærtegnene og ordene kan tjene til at opnå den afslapning. Praksis med sort kys også.

Når denne afslapning er opnået og med smøremidlet ved hånden, kan man leve en intens og behagelig pegging-oplevelse. Det vil så være op til dig at vælge kropsholdning for at omsætte den i praksis. Hvalpens, med manden på alle fire, er den mest almindelige og anbefalede stilling, især for de par, der starter i denne seksuelle praksis.

Ledsagere Pegging

Piger, der får dig til at spænde

Hvis du er en dreng, vil du leve en pegging-oplevelse, og du har ingen at blive overvældet af. Det er, hvad betalt sex er til: at gøre disse intime drømme til virkelighed, som vi finder så vanskelige at opfylde. I GirlsBCN og især i byerne Barcelona eller Madrid kan du finde mange piger, der er villige til at kneppe dig ...

Der er sexfagfolk som ledsagere, der inkluderer strap-on i deres katalog over tjenester. At være analt penetreret af en luder kan være en meget speciel og intenst behagelig måde at nyde en date med en prostitueret.

Ansættelse af en strapon escort kan være en god måde at nyde pegging og opleve dens glæder på.

Piger til pegging