Mummifikation: en meget særlig trældom

Mandag, 10 maj 2021

Kan ældgamle egyptiske dødsarealer kombineres med spil fra BDSM-universet? Ja: ved at øve mumificering.

Denne bedesemera-praksis har to grundlæggende mål. Den første er at fratage den underdanige del af sansens spil. Det andet, at opnå total immobilitet, og at den underdanige oplever en følelse af tid stoppet.

Som enhver praksis af denne type skal BDSM-mumificering udføres med samtykke fra den underdanige part. Hun skal sige ja, og hun skal være i stand til at reservere muligheden for at afslutte spillet, når som helst hun vil. Når alt kommer til alt kan denne praksis være nervepirrende.

For at undgå så meget som muligt udseendet af den følelse af angst, bør øvelsens varighed tidligere være indstillet. Til dette er det nødvendigt at have haft en oplevelse med dette spil før. Først da kan du vide, hvor længe du kan modstå som en mumie. Det er naturligt eller i det mindste meget gennemførligt, at en nybegynder hurtigt kan opleve et panikanfald.

Under alle omstændigheder, når BDSM- mumificering sjældent er blevet praktiseret, anbefales det at lade den underdaniges mund fri, så han kan udtrykke sig.

Måder at øve BDSM-mummifikation på

Der er mange forskellige måder at omsætte disse BDSM-spil i praksis. En af dem er at bruge plastfolie. Dette materiale bruges ofte i vid udstrækning i denne type praksis. Grunden? Det er billigt.

Denne type madpakningspapir har et handicap: at være gennemsigtig, gør det spillet mindre attraktivt. For at det ikke mister for meget glamour, anbefales det at bruge farvet plast.

En måde at øge det æstetiske slag ved en mumificeringspraksis er at bruge klud eller latexforbindelser til at udføre det. Placeret, de er forbundet med hinanden med klæbebånd.

De er også nyttige til at udføre denne type spil, bruge 'vakuum senge' eller vakuum senge. Vakuumsenge er en slags latexsække, der tjener til at immobilisere den underdanige, hvilket garanterer deres evne til at trække vejret. 'Vakuumsengene' har et rør, der gør det muligt for den mumificerede underdanige at indånde luft udefra.

Bdsm

Hvordan udfører jeg en BDSM-mumie?

Langt størstedelen af BDSM-praksis er baseret på at udføre en række trin, der skal tages i en bestemt rækkefølge. Mummifikation er ingen undtagelse.

For at starte denne type spil er den første ting at gøre, at pakke arme, hænder, torso og ben separat. Dette øger den underdaniges følelse af isolation.

Hvordan armene skal placeres er et af de grundlæggende svar, der skal gives, når man udfører denne praksis.

Der er grundlæggende to måder at placere armene på en BDSM-mumie på: enten med armene parallelt med kroppen, strakt ud eller krydset i form af et kryds over brystet. Det giver ikke meget mening at placere armene på en anden måde, og derudover kan det forårsage, hvis det gør, en form for skade.

Når armene er placeret i den valgte position og efter at have udført den separate wrap, som vi talte om tidligere, kan den dominerende del nu begynde at pakke den underdanige fra skuldre og torso til fødderne.

Når du udfører den samlede kropsbandage, anbefales det at placere en form for polstring mellem den underdaniges knæ og ankler, så han føler sig mere behagelig.

Den nemmeste måde at gøre alt dette på er ved at holde underdelen på benene. Enhver, der gør det på denne måde, skal have hjælp fra en tredje person, så når den underdanige er blevet mumificeret, kan han placere ham i en vandret position.

Tilstedeværelsen af en tredje person tjener også til at øge sikkerheden under dette spil.

For at afrunde dette spil skal den dominerende part dække ørerne og bind for øje for den underdanige part. Selvfølgelig: Når du udfører mumifikation, skal enten næseborene eller munden på den underdanige være åben for at garantere vejrtrækning.

Mummify

Sikkerhed ved erotisk mummifikation

Al BDSM-praksis skal udføres med maksimale sikkerhedsforanstaltninger. Erotisk mummifikation selvfølgelig også. For at gøre dette skal der tages hensyn til en række tip.

Den første er at udføre brystbandagen, når den underdanige trækker vejret dybt. Dette vil senere gøre det lettere for 'mumien' at trække vejret og reducere chancerne for, at det kan føle kvælning eller ængstelse.

Nogle drikkere vælger at udsætte både kønsorganer og brystvorter hos den underdanige person. Hvorfor? Fordi det er sådan, de forbeholder sig muligheden for at torturere deres underdanige.

Andre udøvere af dette spil vælger at binde mumien til et bræt eller træ. Dette øger den underdaniges følelse af immobilitet og øger i øvrigt hans følelse af dominans.

Selvom dette seksuelle spil er en praksis, der skal udføres roligt og uden hast, anbefales det, at immobiliseringstiden ikke overstiger 15 minutter i tilfælde af begyndere.

En anden sikkerhedsforanstaltning, der skal tages i betragtning, når man udfører denne type bondage-praksis, er at gøre det med en saks ved hånden. Saksen skal naturligvis være stump.

Et andet aspekt at tage i betragtning er kommunikationens. Som i enhver bondage-praksis skal kommunikationen mellem de to deltagende parter være kontinuerlig og direkte. Det dominerende parti skal til enhver tid vide, hvordan den underdanige part har det, og dette parti skal være i stand til at udtrykke sig klart.

Mummifikation forårsager normalt overskydende sved i den underdanige del. Derfor er det nødvendigt at give det at drikke ofte. Med dette undgås mulig dehydrering, og personen føler sig godt tilpas og kan udholde immobiliseret længere.

Noget, der også skal tages i betragtning, når du træner, er stuetemperatur. Denne praksis bør undgås på meget varme dage.

Hvis den immobiliserede person lider af et panikanfald, er det første, der skal gøres, at afdække deres øjne. Ved at kunne se, hvad der er omkring dem, vil kvalen og angsten sandsynligvis aftage, og personen kan føle sig mere komfortabel og afslappet.

Endelig, hvis du sikkert vil mumificere en underdanig, skal du tage højde for et råd, der normalt gives i mange bondage-praksis. Dette råd er dette: Lad ikke den immobiliserede / mumificerede person være alene.

Når spillet er slut, anbefales det at have et ark eller tæppe til rådighed for at pakke den underdanige. Det er meget sandsynligt, at det føles koldt, når det frigøres fra plastik.

Under hensyntagen til alle disse tip kan vi gøre det på en sikker og meget givende måde.

BDSM mummifikation

Parafili eller sexspil?

Som med andre bondage-metoder betragtes mummifikation af mange som en parafili.

Ifølge Royal Spanish Academy (RAE) er en parafili en seksuel afvigelse, en intim opførsel, hvor glæde opnås gennem en anden aktivitet end selve det seksuelle forhold.

I nogle tilfælde kan en parafili udvikle sig til en såkaldt parafil lidelse. Parafil lidelse defineres som parafilier, der forårsager nød eller problemer med at fungere hos den berørte person.

For at parafili ikke kan betragtes som en lidelse, skal tre betingelser være opfyldt:

  • Denne parafile praksis er ikke den eneste måde at opnå seksuel nydelse på.
  • At praksis ikke medfører psykisk, fysisk, økonomisk skade osv. til dem, der praktiserer det.
  • At praksis altid udføres frivilligt og ved konsensus.

Hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan mumificering betragtes som en 'nysgerrig' seksuel praksis eller forskellig fra den mest almindelige seksuelle praksis , men ikke en sindssyg parafili eller en parafil lidelse, blot et spil mere bondage .

Seksuel praksis