Lækker anal eller græsk sex til venner

Lørdag, 25 april 2020

Analsex kan være en ekstremt behagelig seksuel praksis, selvom fordi dette område ikke naturligt smører og de hygiejniske forholdsregler, der skal tages i betragtning for dens praksis, tilrådes det at følge visse tip for at gøre oplevelsen behagelig for begge elskere. . Som med enhver anden seksuel praksis, oplever ikke alle mennesker analsex på samme måde, og visse mennesker er nødt til at opleve det flere gange for at finde den ægte fornøjelse. Men hvad skal du allerede vide, før du har analsex?

For at analsex skal være helt behagelig, da den anal-sfinkter ikke smører af sig selv, anbefales det at bruge et smøremiddel, der fortrinsvis er baseret på silikone, hvilket ud over dette er fuldt kompatibelt med kondomet. Brugen af et silikonebaseret smøremiddel foretrækkes på grund af det faktum, at det i modsætning til det vandbaserede smøremiddel ikke fordamper så enkelt og giver en blødere fornemmelse af denne form for seksuel praksis.

Selv før analsex er det vigtigt at rengøre området godt. Til dette kan du bruge en sæbe, der er angivet til det intime område og undgå alle dem, der inkluderer parfume, da de kan tørre området og generere irritationer eller sår i intime forhold. Når man starter analsex, tilrådes det ikke at gå i vaginal sex uden først at tage visse forholdsregler. Det er vigtigt at bevæge kondomet og vaske alle de erotiske legetøj, der er blevet brugt, og som ønsker at blive brugt igen i vaginal sex for at undgå infektioner. Hvis beskyttelsen ikke er blevet brugt i analsex, skal penis ikke indsættes i vagina uden at have vasket den tidligere.

Analsex

Her er en række anbefalinger, der hjælper dig med at bevare behagelige intime forhold:

  • Ha en afslappet holdning under handlingen, så analsex er behagelig.
  • Før penetrering anbefales det at stimulere området med sexlegetøj, slappe af og øge spændingsniveauerne hos begge.
  • Kontroller penetrationshastigheden, da væggene i anus hverken er så fleksible som vagina eller udvider sig som dette.
  • Delikate bevægelser for ikke at forårsage ubehag eller smerter for pigen
  • Den bedste position til at øve analsex er en hund, fordi indgangen til penis er mere direkte, og bevægelsen kan kontrolleres bedre.

Hvorfor kaldes analsex "græsk"?

Det er kendt fra alt, at homoseksualitet blev ret betragtet i det klassiske Grækenland og specifikt blandt en høj klasse voksen mand med en ung mand. De var ganske ulige forhold. Den voksne, sletninger, var elskeren og den unge mand, kaldet erómenos, den elskede. En begivenhed som det skulle antages, han måtte blandt andet være attraktiv, intelligent og fuld af dyder, og han var ikke beregnet til at føle lyst overfor sin beskytter, men blot kærlighed og taknemmelighed for at være blevet valgt. Den, der virkelig mistede sit sind, var erastierne, og hvad historikere normalt fortæller, at de var som et legetøj i hænderne på Eros. Alle disse historiske kendsgerninger stammede fra, at man i det 19. århundrede troede, at mandlig homoseksualitet i Grækenland havde fået et naturbrev, og da det antages, at stjernepraksis er anal penetration eller sodomi, blev dette navn tildelt som Fransk oralsex, som vi vil forklare i en anden artikel. Sammenfattende troede mange mennesker, at det var grækerne, der opfandt analt samleje, skønt de simpelthen var den, der normaliserede praksis.

Vil du prøve det græske med en eskorte

Hvis du aldrig har prøvet det, vil du gøre det, og du har ikke haft nogen partner, der har åbnet sin bagdør for dig, du har adskillige ledsagere, der praktiserer det, og som du kan finde i dette par links efter by: ledsagere, der praktiserer analsex i Madrid og ledsagere, der praktiserer analsex i Barcelona . De store specialister er brasilianske kvinder, fordi de også i dette land gør en stor røvkult, og vi kan sige, at de er de mest imponerende æsler i verden. Men det er en udbredt seksuel praksis for alle ledsagere. Naturligvis kræver langt de fleste et ekstra gebyr for denne specialitet, ellers ville de fleste klienter kræve denne service, og i betragtning af at de er i denne aktivitet, er det et meget følsomt område og ikke skabt til penetration, så de bør begrænse deres praksis. .

Sex i røvet