Anal massage: hvad er det, og hvordan gøres det?

Søndag, 25 april 2021

Mænd, der har prøvet det, anbefaler det til dem, der ikke har gjort det. "Du ved ikke, hvad du mangler, fladhovedet," siger de. De, der ikke har prøvet det, ty ofte til ordene fra digtertræner Luis Aragonés: "op i røven eller på en rejes hår." Og alligevel, når vi taler om anal massage, taler vi ikke nødvendigvis om nogen form for penetration. I princippet. Du kan altid komme til det. Og faktisk kommer det naturligvis. Faktisk er anal massage den ideelle indledning til analsex .

Hvad er en anal massage?

Når vi taler om massage af anus, taler vi om en type stimulering på den og dens tilstødende områder. Anal stimulering påvirker således ikke kun anus. Det påvirker også balderne og et særligt følsomt område af kroppen: perineum.

Stimulering eller massage af dette område kan udføres på mange måder. Det kan gøres med hænderne, men også udelukkende med fingeren, tungen eller med en slags erotisk legetøj designet til det.

Alt det område, vi taler om, er for mange mænd et tabubelagt område. For en meget høj procentdel af mænd er anal stimulering , hvor manden fungerer som et passivt subjekt, en praksis med homoseksuelle farvestoffer. Enkel og enkel. Uden palliativ. Noget der ikke er en mandlig ting. Noget, der på et gammelt sprog er noget af fags.

For mange kvinder, også noget, der henviser til analsex eller anal stimulation er tabu. I dette tilfælde er det af andre grunde. Hovedsageligt fordi alt, hvad der har med anus at gøre, betragtes som snavset. I andre tilfælde huskes det også som noget smertefuldt, fordi vi har haft nogle erfaringer relateret til analsex.

Men denne næsten ukendte type i en verden af erotisk massage behøver ikke at være smertefuld. Faktisk burde det ikke fungere. Penetrering (med en finger, dildo, stik eller sele) må heller ikke opstå, hvis den praktiseres med passende forholdsregler.

I denne artikel vil vi forklare forskellene mellem anal-massage og prostata-massage, hvordan den første udføres, og hvilken pleje du skal tage, når du gør det.

Røvmassage

Anal massage og prostata massage

Mange mennesker forveksler anal massage med prostata massage . Vi må understrege, at de ikke er de samme. Den første kan være rettet mod mænd og kvinder. Begge køn har skod. Begge køn har anus. Hvad begge køn ikke har, er prostata. Prostata er et mandligt organ. Det er menneskets punkt P. Massering af prostata favoriserer at nå orgasmer med ekstraordinær intensitet.

Adgang til dette valnødlignende organ kaldet prostata er fra anus. Introduktion af en finger eller et sexspil designet til at stimulere prostata kan udføre denne type stimulering. Til dette er det nødvendigt at slappe af anus. Uden at slappe af den anale lukkemuskel kan vi kun forårsage smerte. Den bedste måde at slappe af anus på er at massere det på forhånd. Denne type erotisk massage ville også være en god forberedelse til en P-punktmassage .

Røvmassagen , godt gået, er en meget behagelig oplevelse. Det er til både kvinder og mænd. Ikke overraskende er den anale lukkemuskel et kropsområde, hvor mange nerveender konvergerer. Massering af røvhul kan være kilden til mange fornøjelser. For at nå dem skal der dog tages hensyn til en række faktorer.

Erotisk massør

Aspekter, der skal tages i betragtning i denne type erotisk massage

De, der betragter anusen som et beskidt område, har ret. På den måde affyrer vi trods alt. Men de har den grund kun delvist. Anusen er et snavset område, hvis dens hygiejne ikke plejes ordentligt. For at udføre en massage af røvet er det nødvendigt, at lukkemusklen er ren. Til dette vil brugen af milde sæber og også en speciel rengøring tjene et stykke tid efter at have foretaget afføring. En god måde at få en god rengøring af området uden at skulle gå yderst til en anal dusch er at udføre et perinealt bad.

Hænderne, der skal massere den anale lukkemuskel, skal også være rene. Derudover skal dine negle være godt trimmet. Butthole er, som vi har sagt, et meget følsomt område og ethvert dårligt skåret negle kan forårsage et sår, mens man masserer en bum.

Den anden faktor, der skal tages i betragtning for massøren, er selve anusens natur med hensyn til dets evne til at smøre. Er anus naturligt smurt? Nej. Derfor er det nødvendigt at bruge en slags kunstigt intimt smøremiddel til at massere det. Hvordan skal et godt anal smøremiddel være? Hovedsageligt skal den have en afbalanceret pH. At vælge et duftende smøremiddel til anus er en af de største fejl, mange mennesker laver. Ved for mange lejligheder har brugen af denne type smøremiddel tendens til at forårsage kløe i anus. Så meget som du vil slikke din røv, er det bedre at bruge et duftfrit smøremiddel.

Anal massage

Hvordan udføres anal massage?

Når de to angivne faktorer (hygiejne i området og brug af smøremiddel) er taget i betragtning, kan vi begynde massage i anus . Mens dette finder sted, er det vigtigt at opretholde en oprigtig og flydende dialog med parret. Den, der udfører massagen, skal spørge modtageren, hvad de føler for hver ny handling.

Ro og langsomhed er nøgleelementer i god praksis for en erotisk massør . Skynd dig ikke. Som de siger, ligger meget af den oplevede glæde i rejsen, ikke målstregen. Tålmodigheden hos den person, der udfører massagen, er derfor afgørende for, at det bliver en succes.

Når smøremidlet er påført, begynder du med at massere bagdelene . Lad området blive varmere. Lad også hænderne samle deres rytme.

Bevægelserne i balden massage skal være tættere og tættere på lukkemusklen område. Fingrene skal nærme sig det, men ikke komme ind. Hvis det er nødvendigt, vil de gøre det, når han er helt afslappet.

Når lukkemusklen slapper af, er det tid til at indsætte pegefingeren lidt i anusen. Lidt, aldrig for meget, ikke på én gang. Altid langsomt og godt smurt. Når pegefingeren er kommet lidt ind i parrets anus, foretages der en række cirkulære bevægelser indefra og ud. At udstyre dig selv med latexhandsker til at udføre denne type massage er en god mulighed for at tilføje nye fornemmelser og maksimere hygiejnen ved denne type seksuel massage.

Sammenfattende kan vi sige, at der er en række ting, der ikke bør gøres, når du udfører en røvmassage:

  • Indsæt fingrene brat.
  • Fremskynd rytmen i massagen.
  • Har lange negle.
  • Test gennemføringer uden smøremiddel.

Anal stimulator

Anal massage med erotisk legetøj

Når massøren er kommet frem med fingrene i at udføre analmassagen, kan vi eksperimentere med brugen af erotiske legetøj . På dette tidspunkt skal du vide, hvilke typer voksenlegetøj du skal bruge, og hvilke legetøj ikke. Vibrerende kugler er for eksempel ikke til nogen nytte. Æggene gjorde det heller ikke. Prostata massageapparater og analpropper er ideelle sexlegetøj til at praktisere anal massage. Hvis de er lavet med medicinsk silikone, desto bedre. De har et meget mere behageligt præg og er lettere at rengøre.

Designet af erotiske legetøj til analstimulering er afgørende for, at de kan udføre deres funktion uden nogen form for risiko. Ethvert sexlegetøj, der er beregnet til at blive sat i røvet, skal have en prop eller sikkerhedsring i bunden. Hvorfor? Fordi endetarmsmusklerne kan virke ved at trække sig sammen som en naturlig mekanisme, der er i stand til at absorbere alle slags genstande, der i øjeblikket introduceres i anus. Og under orgasme er der mange og meget stærke sammentrækninger af denne type, der forekommer. Derfor anbefales det ikke at bruge kugler eller vibrerende æg, når man udfører en massage af denne type.

Har du allerede prøvet glæden ved denne type erotisk massage? Hvis dit svar er, så tænk ikke kun på en ting: de fleste mænd, der har prøvet det, gentager det. Hvorfor er det? De bedste erotiske massører vil vide, hvordan man får mest fornøjelse ud af dig og får dig til at blive afhængig ... Find et specialiseret center og fordyb dig i oplevelsen af erotiske massage.

Erotiske massører