Glæden ved Lingam massage

Mandag, 12 april 2021

Hvis du har set reklamer for erotiske massagesaloner og har gennemgået deres menu med tjenester, vil du helt sikkert have set, at mange af dem inkluderer udtrykket "Lingam massage". Ved du nøjagtigt hvad det er? Ved du hvad det består af? Hvis du tror, at denne type massage er noget som en erotisk massage med en lykkelig afslutning, skal du vide, at du tager fejl. Det er ikke det. Eller i det mindste, at det ikke er nøjagtigt.

Lingam massage er meget mere end en erotisk massage med høj intensitet, der slutter med en onani eller handjob. I det griber mandlige kønsorganer ind og påtager sig en særlig rolle, ja, de masseres bevidst, gentagne gange og med et absolut spild af sensualitet. Men målet med det er ikke ejakulatorisk lindring. Eller det er det ikke kun.

Den, der udfører en lingam-massage, vil ikke bare have massagen til at køre. Det ultimative mål med en massage af denne type er at få den seksuelle energi hos den person, der modtager den, til at flyde frit og uden barrierer. Den totale afslapning af den person, der modtager massage og er i stand til at opnå en særlig åndelig forbindelse med den person, der udfører den, er også mål for denne massage, der er en del af gruppen af tantriske massage.

Lingam koncept

Ordet lingam kommer fra sanskrit, og dets bogstavelige oversættelse er "fallus". Således kunne udtrykket lingam massage oversættes som massage af fallus. Der er dog en anden betydning af ordet lingam, meget mere åndelig og mindre kødelig, og den betydning ville blive noget som "lysstab, der kanaliserer energi og glæde."

Ud fra hinduismen ville Lingam desuden forstås som den symbolske repræsentation af guden Shiva. Lingam-ritualet ville således være fyldt med åndelige konnotationer, og lingam selv ville have en guddommelig karakter. Således, når man masserer fallus efter dette ritual, ville ikke kun den orgasmiske udbrud forfølges. Grundlæggende ville det forfølges for at kanalisere den maskuline energi, der lever i os, og som ikke altid formår at dukke op. Det ville så være hovedformålet med mandlig tantrisk massage.

Lingam Barcelona massage

Lingam massage fordele

At frigive den energi ville være en af de store fordele forbundet med lingam massage. Men det ville ikke være den eneste, da der er mange, der stammer fra det. Blandt fordelene ved mandlig tantramassage kan vi fremhæve følgende:

  • Åbn vores sind for nye tankedimensioner.
  • Det hjælper os med at kende hinanden bedre.
  • Det skaber og styrker især båndet mellem de to mennesker, der deltager i det.
  • Hjælper med at helbrede seksuelt traume.
  • Hjælper med at overvinde negativ seksuel konditionering.
  • Slip negative energier.
  • Hjælper med at reducere stressniveauet.
  • Det forbinder os tættere med vores åndelige selv.

Fra et udelukkende tantrisk synspunkt ville tantramandsmassagen også tjene til at afbalancere Svadhisthana-chakraet eller det andet chakra. Ifølge østlige filosofier og tantra blandt dem har mennesker syv energicentre fordelt i hele kroppen. Hvert af disse energicentre kaldes et chakra, og det andet er i kønsområdet. At balancere det energicenter tjener til at overvinde vores usikkerhed, vores frygt, vores frustrationer og vores angst. For at afbalancere dette chakra er der intet bedre end en Lingam-massage. Tak til ham ville vi få adgang til de dybeste dele af vores bevidsthed, og vi ville helbrede sårene i vores underbevidsthed.

Lingam Madrid massage

Hvordan laver man en lingam massage?

Efter at have set de mange fordele ved en tantra-massage for mænd , lad os se, hvordan en god lingam-massage skal udføres. Som vi tidligere har angivet, er denne type tantrisk massage meget mere end en handjob, der tjener til at afslutte en erotisk massage. Derfor er det vigtigt at tage sig af de trin, der skal følges detaljeret.

Afslapning og vejrtrækning i massagen

Den første, hovedstad, er at finde et afslappet og intimt rum til at gøre det. Hvis vi søger at aktivere det åndelige og fremme meditation ved at kontrollere de mest basale og primære seksuelle impulser, skal vi søge det stille sted.

Fundet det sted, må lingam-massagen, ligesom alle tantriske massage, forstås som en rejse, der skal nydes i sin helhed. Og den tur skal gøres til fods uden hast, og nyde hver sving på vejen, aldrig med fly. En massage af denne type, har vi allerede bemærket, bør aldrig forstås som en forhastet handjob, der sætter den lykkelige afslutning på en erotisk massage.

For at nyde denne sti, vi taler om, skal massage af slagene kombineres med dybe vejrtrækninger . For at styrke forbindelsen mellem den person, der udfører massagen, og den person, der modtager den, kan det være vigtigt at starte massagesessionen med udseende, kys og kærtegn, der tjener til at styrke båndene mellem de aktive og passive dele af massagen. Koordinering af de to vejrtrækninger er en god måde at styrke båndene og et vigtigt skridt til at udføre en god mandlig tantrisk massage.

Når pladsen er ordentligt indstillet (brug af dufte, røgelse, duftlys, blød belysning osv. Kan hjælpe) skal manden lægge sig på sengen eller massagebordet, på sværd, bøje knæene og med benene lidt adskilt. Placering af en pude under hovedet og en anden under bækkenet kan tjene til at give større komfort og gøre det muligt at indtage den korrekte kropsholdning.

For at gøre massagen mere sensuel, blød, delikat og forsigtig anbefales det til enhver tid at bruge et smøremiddel eller massageolie. Disse produkter tillader mere lineære bevægelser.

Erotiske massører Barcelona

Trinene med lingam massage

Når hænderne på den person, der udfører lingam-massagen og kønsorganerne på den person, der modtager den, er smurt, vil det ske på en rolig og rolig måde. Når man laver slagtilfælde af massagen, kan den person, der udfører den, også med forsigtige bevægelser kærtegne både skambenet og perineumområdet. Dette sidste område kan, selvom det er meget behageligt for dem, der modtager massagen, være ubehageligt afhængigt af hvad der masseres, da det er et grænseområde med anusen, og for mange mænd der stimuleres der i sit tabubelagte emne.

Det bedste er under alle omstændigheder aldrig at starte med penis. At han er hovedperson i en massage af denne type betyder ikke, at det skal starte med ham. At gøre det ville være at forkorte stien, og som vi har påpeget, er stien det der betyder noget her. Derfor anbefales det at begynde med at massere lårets inderside og derefter bevæge sig mod lysken og pubis. Penis vågner lidt efter lidt op.

Efter massering af lår, lyske og pubis anbefales det at massere testiklerne. Hvordan? Med blide kærtegn med cirkulære bevægelser og holder dem med kuppede hænder. Når du masserer testiklerne, skal du vurdere det tryk, der udøves på dem. Hver mands personlige smag skal bestemme graden af tryk.

Efter massering af testiklerne vil penis helt sikkert hævde sin fremtrædende plads. Dette er når lingammassagen når sit afgørende øjeblik. Bevægelserne, på dette tidspunkt, skal varieres. Også rytmerne. Roterende bevægelser skal foretages omkring fallusaksen. Det skal hæves og sænkes med dine hænder. Glansen og bunden af penis skal masseres skiftevis.

Erotiske massører Madrid

Den lykkelige afslutning på lingam massage

Med denne slags kærtegn kommer orgasmen øjeblikkelig uundgåeligt. At vide, hvordan man udsætter det ved at modulere niveauet af spænding, er en af de store dyder, der karakteriserer dem, der dedikerer sig til at udføre denne type tantrisk massage. Til dette er det vigtigt at være opmærksom på rytmen for vejrtrækning og bevægelser hos den person, der modtager massage. Når orgasme øjeblikket nærmer sig, skal den person, der udfører massagen, stoppe og bevæge sig væk fra penis for igen at dedikere til andre områder i nærheden af det.

Tantrisk massage til mænd kan slutte på to måder: enten med samleje eller med en manuelt tilført orgasme. Det kunne også ende, hvis vi tog begrebet lingam-massage på en slap måde med en mundtlig afslutning . Alt dette naturligvis inden for parret. Det ville være de to medlemmer af det, der ville beslutte, hvordan man afslutter denne modalitet med tantrisk massage.

Men ... hvad med i løbet af et forretningsforhold? Det vil sige: Hvad hvis en tantrisk massøres tjenester var ansat? Hvordan skal lingammassagen så ende? Dette er noget, som enhver klient skal være klar over, når han ansætter en professionel, der er specialiseret i denne type massage. Hvis hun arbejder i et erotisk og tantrisk massagehus eller annoncerer sig selv som sådan, er det sandsynligt, at massagen kun og udelukkende skal afsluttes manuelt eller, hvor meget, mundtligt. I dette tilfælde ville det seksuelle forhold være udelukket. Hvis hun derimod var en eskorte, der var specialiseret i at udføre tantriske massage, ville muligheden for at afslutte sessionen med et "normalt" seksuelt forhold være helt åben.

Hvis du ønsker at modtage en lingam-massage, skal du først sørge for, hvilken type professionel der vil levere den. Før enhver aftale af denne type skal du være sikker på, hvor langt du vil gå og frem for alt, hvor langt du kan gå med den hyrede professionelle. Vi kan anbefale de bedste erotiske massører i Barcelona og Madrid .

Beslut sammen, om du vil have lingammassagen til at slutte med samleje eller en befriende orgasme i hendes hænder. Under alle omstændigheder skal du slappe af i slutningen af den erotiske massage , tage dig tid til at dedikere dig til kroppens fornemmelser og dele den oplevelse, du har oplevet.

Erotisk massage