Lille guide til erotiske massage

Søndag, 19 april 2020

I denne artikel skal vi tale kort om erotiske massage, og så snart vi begynder, vil vi forklare, hvad en erotisk massage er. Denne type massage er kombinationen af kunst, teknik og sensualitet. Dets oprindelse ligger i den orientalske kultur, hvor Kamasutra også opstod, og som i gamle tider i høj grad satte pris på nydelsen af kødelige fornøjelser, som de bestræbte sig på i dens udvikling. For at udføre denne type massage er det nødvendigt at bruge olier, balsam og cremer af god kvalitet, ellers spilder vi en del af øjeblikket. Uden at glemme at bruge røgelser, stearinlys og afslappende musik, så miljøet er perfekt (rummet og tatami vil også være vigtigt).

Det gøres normalt med hænderne, men naturligvis anvendes erotiske andre dele af kroppen, såsom bryster, bagdel i tilfælde af kvinder og penis for mænd. Men generelt at gnide begge kroppe gør sensationen sublim. I løbet af den periode, hvor massagen varer, kasseres modtageren forsigtigt og roligt, det er vigtigt, at han først slapper af og får tillid til den erotiske terapeut eller massør . Når atmosfæren er afslappet og pålidelig, vil du gå videre til mere intense seksuelle og behagelige fornemmelser. Men husk, at erotisk massage ikke er et intimt forhold, og penetration ikke vil forekomme. Du skal få manden ophidset, indtil han ejakulerer, men uden samleje.

Og her har vi nogle typer erotiske massage :

Lingam-massage : Denne massage fokuserer på det mandlige kønsområde og sigter mod at slappe af modtageren af massagen, så det er vigtigt, at du er i en helt behagelig holdning.

Tantra-massage : Dets mål er at vække seksuel energi og distribuere den i hele kroppen. Det er ikke beregnet til at få mennesket til at løbe, men det kan naturligvis ske. Hvis den seksuelle energi kanaliseres godt, opnås dyb afslapning, et af målene med denne massage. Vi fokuserer på denne artikel på, at modtageren af massagen var en mand, og i dette tilfælde kaldes den Lingam, men hvis modtageren var en kvinde, kaldes den Yoni. På nettet har vi flere erotiske massører i Barcelona, der udfører denne massage, så sørg for at besøge dem.

Nuru-massagebehandlinger : Denne massage udføres på et Latex-ark, især til dette behagelige afslappende øjeblik og placeres på det af en masseur og en mand, begge nøgne. Så de begge bliver gennemvædet med gel, og de begynder at gnide hinandens kroppe, og det starter i sexleg. Hvis du er i Spaniens hovedstad, kan du prøve det med en af vores erotiske massører i Madrid .

Erotiske massører Barcelona

Firehånds massage : Hvis du er helt afslappet, mens to kvindelige hænder kærtegner dig, kan du forestille dig 4 hænder. Denne massage er ren perversion, det er som at have en trekløver eller nyde en mini haren specielt til dig. Hvis du er meget stresset, træt eller lav i moral, vil denne massage transportere dig til himlen, og det vil være som at forynge dig selv.

Prostatamassage : Denne massage fungerer udelukkende til det mandlige perineale og det prostatiske område. Denne zone stimuleres, som er den mest erogene zone for mennesker, så denne massage er 100% fornøjelse og orgasme er uundgåelig, uanset hvor meget mennesket prøver at udsætte det. Det anbefales, at det ledsages af en lingam-massage sammen med et let fingertryk på områderne. Hvis du har fordommer med denne massage, åbn dit sind og prøv det, vil du blive glad.

Erotiske massører Madrid

Vi har efterladt mange massagebehandlinger at beskrive, men i fremtidige artikler vil vi uddybe meget dybere i erotisk massage til mænd, dette har ganske enkelt været en kort introduktion. For at afslutte artiklen vil vi nævne de afslutninger, der tilbydes af massører, den berømte happy ending :

  • Manuel efterbehandling : Massøren når manden gennem onanering i hånden.
  • Færdig med munden : I dette tilfælde vil manden ejakulere med masseussens fellatio (efter brug af kondomet).
  • Færdig med penetration : Dette er allerede for escortmassører, fordi der vil være vaginal samleje og, hvis lejligheden opstår, anal.

Mange mænd har en tendens til at foragte manuel afslutning, men glemmer, at en kvindelig hånd med varm olie på hånden kan give så meget eller mere glæde end en vagina, og ejakulation er også gratis, ikke med kondom. Uden tvivl er det en fantastisk mulighed, den billigste og den eneste, som et stort flertal af massører normalt gør.