Fisting, en smertefuld seksuel praksis

Torsdag, 25 februar 2021

Sexens verden er (eller burde være) et univers, hvor eksperimenteloven hersker. Siden det dukkede op på jordens overflade, har mennesket ikke stoppet med at prøve nye måder at nyde sex på. Der er således mange måder at øve og nyde det på. Hvor langt du går, når du gør det, afhænger af personens karakter og deres smag og behov.

Der er mange mennesker, der, når det kommer til skide, er tilfredse eller har nok til at udføre missionæren. Mange andre prøver nye positioner: hvalpens, skeens, nogen af dem, der er inkluderet i enhver original eller opdateret Kama Sutra ... Nogle, der har brug for stærkere følelser, oplever alternative former for seksualitet og vover sig ned ad stierne til BDSM eller de kan lide at udføre deres egen praksis med det, vi kan kalde "groft sex". Blandt sidstnævnte finder vi fisting elskere.

Hvad er fisting?

Fisting , en seksuel praksis, der i starten var typisk for heteroseksuelle kvinder, men som ender med at være en del af de seksuelle rutiner hos nogle homoseksuelle par, består i introduktion af hånden eller knytnæven helt eller delvist i anus / endetarm eller vagina.

Hvis vi mentalt visualiserer denne seksuelle praksis, kan vi forstå, at det ikke er en praksis, der kan tiltrække alle, da det helt sikkert kan være smertefuldt. Visuelt slående, fisting eller fist-fucking bruges også af nogle mennesker til at onanere.

Tips til at øve fisting

Når du praktiserer knytnæve, skal der tages hensyn til en række forholdsregler. De nævnte forholdsregler ville være følgende:

  • En grundig og grundig håndvask skal udføres.
  • Det seksuelle område, der skal fisting, skal være helt rent.
  • Langærmede latex- eller nitrilhandsker skal bæres.
  • Der skal anvendes et godt smøremiddel, og masser af det skal være tilgængeligt.
  • Har kondomer ved hånden. Hvorfor? Praksis med fisting kan forårsage små blødninger (mikroblødninger), der ville gøre en efterfølgende anal- eller vaginal penetration "bareback" utilrådelig, da risikoen for overførsel af HIV eller enhver anden form for seksuelt overført sygdom er signifikant øget.
  • At følge disse profylaktiske tip er absolut nødvendigt for at kunne øve 'knytnæve' på en sikker måde.

Lad os nu se, hvordan fisting skal praktiseres.

Typer af fisting

Typer af fisting

Som nævnt ovenfor er der to typer fisting: vaginal fisting og anal fisting . Lad os se nedenfor, hvordan hver af dem skal praktiseres.

Vaginal fisting

De, der praktiserer denne form for fisting, søger et meget specifikt mål: det med en ekstremt intens og voldelig orgasme. Årsagen til, at en sådan orgasme kan opnås, er følgende: at have hele knytnæven indsat i vagina øger stimuleringen af både vagina og G-punktet, og muskelsammentrækningerne intensiveres.

For at være i stand til at kneppe en vagina med din knytnæve, er det nødvendigt med en meget høj afslapning af den person, der skal gennemtrænges. For at få det skal du starte med at stryge langsomt over deres kønsorganer uden hast. Disse slag skal udføres med handsker på og med fingrene smurt godt med et vandbaseret smøremiddel.

Når dette område er blevet stimuleret, vil en finger blive indsat i skeden, og de vil foretage cirkulære bevægelser, indtil det opfattes, at der er plads til to. Når du har den fornemmelse, indsættes en anden finger. I hele denne proces anbefales det at stimulere klitoris for at øge smøring og opnå større afslapning af vaginale muskler.

Når det mærkes, at vagina er meget udvidet, indsættes en tredje finger, og cirkulære bevægelser fortsætter inde i den, mens klitoris samtidig stimuleres.

Under udførelsen af alle disse bevægelser skal smørerniveauet kontrolleres. Hvis dette ikke er så rigeligt som det burde være, vil et kunstigt smøremiddel blive brugt til at opnå det. Takket være det og den muskulære afslapning i området kan den fjerde finger indsættes.

Når den fjerde finger er indsat, skal de cirkulære bevægelser stoppe, men ikke stimuleringen af klitoris, som skal kombineres med G-punktets.

Når dette punkt er nået, skal den person, der trænges ind, ikke føle smerte. Hvis du føler det, skal du stoppe øvelsen for at fortsætte med den igangværende stimuleringsopgave. Hvis smerten forsvinder, placeres tommelfingeren mellem fingrene, og langsomt skubber næven meget langsomt, og den samme bevæges forsigtigt indefra og ud.

Mest sandsynligt vil et par bevægelser være nok til, at parret når orgasme. Det tilrådes ikke at trække hånden ud under orgasme, så kvinden på denne måde kan føle det mere intens og kan nyde det fuldt ud.

Efter orgasme skal kvinden skubbe forsigtigt for at lette udvisning af hånden fra hendes vagina. Det kan også hjælpe med at sætte lidt mere smøremiddel.

Vaginal fisting

Anal fisting

Efter at have set, hvordan vaginal fisting skal praktiseres, skal vi nu se, hvordan du kan kneppe en røv med din knytnæve.

Anal fisting, selvom det er en seksuel praksis, der praktiseres af nogle kvinder, er fortrinsvis en homoseksuel praksis. For at gøre det er det første krav at finde en behagelig position, der letter anal penetration. Det andet er at bære handsker. Den tredje er at bruge (i store mængder) et smøremiddel baseret på olie eller silikone.

Når man praktiserer den anale knytnæve, skal man huske på, at den er helt forskellig fra den vaginale knytnæve. Til at begynde med skal man huske på, at anus ikke smører som skeden. Den ene og den anden anatomiske konformation er forskellig. Skeden har en større evne til at sprede sig end anusen har. Anus fisting vil derefter kræve mere forberedelse. Derudover når fingrene i en anus kommer fingrene ikke ind, som ved vaginal fisting, en efter en. I røvet indsættes fingrene på én gang.

Logisk skal det være godt afslappet, før du sætter fingrene i anusen. Til dette kan vi bruge fingrene, det sorte kyssteknik eller brugen af et analstik eller en anden type sexlegetøj.

Når anus er afslappet, placeres de fire fingre vandret og tommelfingeren nedenunder. Når den er placeret sådan, bliver hånden klemt, så de fem fingre kommer sammen. Derefter indsættes fingrene meget langsomt og med stor omhu.

Når fingrene er indeni, skal de laves med håndbevægelserne op og ned. Disse bevægelser skal være meget blide, da en let voldsom bevægelse kan forårsage refleks tilbagetrækning af analmusklerne.

Når anus er helt afslappet, skal hånden indsættes helt og meget langsomt, mens denne bevægelse af hånden meget forsigtigt er lavet op og ned.

Når hele hånden er inde i anus, skal der tilsættes en god mængde smøremiddel til håndleddet. Velsmurt, dukken kommer forsigtigt ind i den gennemtrængte persons anus efter langsomt og forsigtigt skubbet. Når du er inde, kan du lave en knytnæve med din hånd og derefter foretage gennemtrængende bevægelser med skiftende hastighed.

I tilfælde af at den gennemtrængte person føler akut smerte, bør fremgangsmåden stoppes med det samme. Hvis du føler smerte, er det fordi noget ikke bliver gjort godt, og hvis du ikke gør det godt, kan det forårsage en slags tåre eller skade med ubehagelige konsekvenser.

Anal fisting