Fod fetish

Torsdag, 18 februar 2021

Måske er de ikke den smukkeste del af vores krop, men der er mænd (og også nogle kvinder), der elsker dem, og som ikke er i stand til at kontrollere det høje af deres libido, når de overvejer eller rører ved eller bliver rørt af dem.

Vi taler om fødderne, et område i vores anatomi, som visse mennesker (muligvis mere end vi tror) finder det super, super, super spændende. Mere lige end kønsorganerne eller til tider selve den seksuelle handling.

Denne erotiske tiltrækning til fødderne er en af de mange eksisterende fetisher og kaldes teknisk podofili. Podofili bør ikke betragtes som en lidelse eller en sygdom. Som al fetishisme bør det kun forstyrres, når du uundgåeligt skal ty til det for at kunne have sex. Hvis det skete, ville vi tale om en parafili. Hvis ikke, skal fodfetishisme kun betragtes som en personlig smag, noget bestemt til at gøre sexlivet rigere og mere varieret.

At finde oprindelsen til en fetish giver ikke meget mening. Hver fetishist kunne give en anden forklaring om oprindelsen af hans. I tilfælde af 'fodfetish' (det er, hvad podofili kaldes på engelsk), vil vi ikke gøre en undtagelse. Men vi vil påpege noget: fødderne er et særligt følsomt område i vores anatomi. Omkring 7.000 nerveender når dem, hvilket gør det til en af de vigtigste erogene zoner i vores krop. Nogle neurologer påpeger også, at kønsorganerne og fødderne er tilstødende områder i vores hjerne. Dette kunne give en forklaring på, at en mand kan blive seksuelt ophidset ved at se på en kvindes fødder.

Fod fetish

Typer af fodfetishisme

Fodfetishisme kan tage mange former. Det er nok at kigge ind i den bundløse bund på Internettet for at overveje tusind og en måde at øve 'fodfetishen' på. Fra praksis med 'fodtilbedelse' eller fodtilbedelse (så typisk for BDSM-universet, hvor en underdanig skal hylde fødderne i hans Domina) til tortur af foden ved hjælp af varm voks, tændte cigaretter eller atudura af det samme Der er mange ting, som "seksuelt" kan gøres for fødderne eller kan gøres med dem.

Der er dem, der kan lide at kysse, massere og slikke deres fødder. Der er dem, der oplever glæde bare ved at se på dem eller ved at se dem gå på bestemte overflader. Nogle mennesker bliver begejstrede, når de føler sig trampet af dem (denne praksis kaldes 'trampning'). Og der er dem, der ikke er så begejstrede for at se på den bare fod som de sko, der passer til dem. Normalt finder fetishisten i disse tilfælde sit fetish-objekt i en bestemt type fodtøj.

Højhælede sko er normalt det prototypiske fetish-objekt, når vi taler om denne type fetishisme. Mere sensuel og stilfuld, høje hæle er et slags symbol på det feminine. Ved at tilbede dette objekt tilbeder fetishisten på en eller anden måde essensen af kvindelighed.

Fod fetish

Spil at give og modtage glæde med dine fødder

En god måde at berige vores seksuelle liv er at introducere seksuelle spil, hvor fødderne griber ind. På en aktiv måde eller på en passiv måde, det vil sige ved at stimulere vores partners fødder eller lade hende stimulere vores eller bruge dem til at stimulere eller tværtimod at blive stimuleret, nærmer sig fodfetishisme er en god måde at trække nyt liv i ind i vores sexliv.

Dernæst vil vi give dig en række grundlæggende tip og starte en række forslag til at nyde seksuelt med dine fødder.

Det første råd til at nyde dine fødder seksuelt er at passe godt på dem. Dette indebærer ordentlig hygiejne og god hydrering. Fjernelse af korn og hård hud og korrekt klipning af negle er afgørende for at vise fødder, der kan give leg i en session med 'fodfetish'.

Fodmassage

Massering af velplejede fødder kan altid være en stor fornøjelse for både dem, der giver denne massage, og for dem, der modtager den. For at øge fornemmelsen af fornøjelse anbefales det altid at bruge en god aromatiseret massageolie eller, hvis ikke, et vandbaseret smøremiddel. Takket være et af disse to elementer vil hænderne på den person, der udfører massagen, kunne glide uden problemer på fødderne af den person, der modtager den. Takket være olien eller smøremidlet bliver kærtegnene mere intense og behagelige.

Når det kommer til at anvende en erotisk fodmassage, kan det være meget spændende og sjovt at lege og eksperimentere. Hvordan? Brug f.eks. Cremer, der giver kulde eller varme til fødderne. Eller bruge munden, læberne og tænderne til at kysse, nippe eller slikke fødderne på den elskede mens du masserer dem.

Rygmassage med fødder

Fødderne er ikke kun lavet til at modtage glæde. De er også lavet til at give det. Podofiler ved det. Hvis du vil give din partner glæde med dine fødder, skal du starte med at påføre olie og smøremiddel på dem. Når dine fødder er smurt godt, skal du placere dem forsigtigt på din partners ryg og begynde at lave cirkulære bevægelser på hende. For at gøre fornemmelserne af denne rygmassage givet med fødderne mere intense og behagelige, brug dine hænder til at stimulere, kærtegne eller røre ved de dele af din partners krop, som du kan få adgang til.

Fod onani

Fod onani

En af de mest almindelige metoder blandt fodfetishelskere er onani med fødderne eller 'fodjob'.

En footjob er altid meget spændende for podofiler. Har du nogensinde prøvet at gøre det? For at onanere din partner med dine fødder skal du bruge en god mængde smøremiddel og frem for alt handle med stor delikatesse og omhu.

En god måde at intensivere glæden ved en sådan handjob er at fokusere dine slagtilfælde med dine fødder i frenulumområdet. Det er altid vanvittigt at tegne små cirkler omkring ham.

Dårligt plejede fødder er ikke egnede til udøvelsen af 'fodjobbet'. Kan du forestille dig, hvor ubehageligt det kan være at mærke friktionen af en majs eller en duricie på penis? Kan du forestille dig, hvor smertefuld en ridse på glans, forhuden eller testiklerne kan være fra en dårligt skåret tånegl? Hvis det altid er et vigtigt krav at tage sig af fødderne til at udføre enhver form for praksis, der har at gøre med podofili, i tilfælde af handjob foretaget med fødderne eller stimulering af kønsorganerne med dem er det absolut nødvendigt.

Fodjob