Fendom eller kvindelig dominans

Torsdag, 11 februar 2021

Det er meget vanskeligt for jævnaldrende forhold at forekomme i sex. Der er altid en af de parter, der er dominerende, den, der sætter tempoet, den, der leder initiativet, den, der foreslår ny praksis, den, der altid vil gå lidt længere. Denne rolle er traditionelt forbeholdt mænd. Kultur har længe gjort sex betragtet som tjener mandlig nydelse. Heldigvis har denne vision ændret sig over tid, og flere og flere mænd er blevet opmærksomme på, at der eksisterer sex, som begge parter kan nyde. Den progressive frigørelse af kvinder har tilladt denne ændring. Derfor er det ikke længere så mærkeligt, kulturelt set, at se og blive gravid en kvinde, der tager initiativet i sengen. En kvinde venter ikke længere på en mands ordre om at udføre fellatio, hvis hendes ønske dikterer, at hun lægger sin partners penis i munden. Hun har heller ikke brug for en mand til at fortælle hende "komme på alle fire", hvis hun kan lide at blive høj sådan og udsætte sin agterstavn for sin mand, så han kan trænge igennem hende bagfra. Det i vaniljeseks, men ... hvad med BDSM?

BDSM-praksis har altid cirkuleret langs forskellige kulturelle stier, end vaniljeseks har gjort . De har altid været friere og mindre respekterede det, der også er blevet betragtet kulturelt. Derfor har BDSM altid været levet på en mere skjult måde, og ideen om hemmeligholdelse har altid været forbundet med dens praksis. Inden for BDSM-universet er de mest almindelige og almindelige seksuelle vaner og skikke blandt mennesker blevet undergravet igen og igen. Dette har også påvirket den rolle, som kvinder har spillet i ham. Hvis kvinden næsten altid har vist sig at være afhængig af mandens ønsker i vaniljeseks, har hun i BDSM haft mere autonomi og magt. Denne magt, der traditionelt er utænkelig uden for BDSM-universet , er især tydelig i praksis med FemDom.

Dominatrix

Hvad er FemDom?

Dette ord kommer fra det anglophone-udtryk "Female Dominance", det vil sige: Feminine Domination . Med det henviser vi til de erotiske fremgangsmåder, hvor kvinden (eller en af kvinderne, i tilfælde af et lesbisk forhold) spiller en klart dominerende rolle.

Inden for BDSM-praksis kaldes kvinden, der erhverver denne rolle i en erotisk dominanspraksis, elskerinde, domina , elskerinde eller dominatrix og er inden for erotisk praksis en slags diktator, hvis ordrer ikke kan diskuteres. Manden, der egner sig til denne type erotiske forhold, accepterer den kvindelige ledelse og giver sig selv til at opføre sig i hende som et lydigt og underdanigt væsen. Denne pagt er absolut nødvendigt for os at tale om et sundt BDSM-forhold og har sine omsættelige / uoverstigelige grænser. Det vil være de to medlemmer af binomialet (den dominerende del - i dette tilfælde Domina- og den underdanige del), der er enige i disse grænser, og dem, der opfører sig inden for praksis og overholder dem.

Femdom skal møde en række egenskaber for at udøve som sådan. At føle sig stærk og meget selvsikker er utvivlsomt to af disse egenskaber. En elskerinde kan ikke være en svag kvinde. Styrke (især mental) skal være en del af din karakter. Det må være en kvinde, der kan lide at opføre sig som leder og ikke er bange for at gøre det. Logisk set kan en kvinde fyldt med fordomme (især af seksuel karakter) ikke være en god Dominatrix, og hun er heller ikke den ideelle person til at udøve den rolle i Feminine Domination-spil. Når alt kommer til alt skal du altid huske på, at sex i BDSM-forhold er meget forskelligt fra vaniljesex.

BDSM praksis

Ud over disse styrkeegenskaber, for at udøve sin rolle godt i Fem Dom-forhold, skal en elskerinde være forståelse og opmærksom på hendes underdanige. Risikoen for overskridelse og tab af kontrol er altid der, og det er erfaring og intelligens, der skal sikre, at kontrollen ikke går tabt. At gå ud over de aftalte grænser, ville for eksempel være en af måderne til at miste kontrol og bryde en af de hellige regler for BDSM.

Med alle disse funktioner værdsatte, kan elskerinden fungere som en. Den karakterisering, som hver elskerinde vælger, når hun udøver sin rolle, er noget meget personligt, men det mest almindelige er, at denne karakterisering er i overensstemmelse med den æstetik, som bedesemera-praksis har pålagt gennem årene. Således er det mest almindelige, at Domina, når man praktiserer FemDom, bruger kostumer, masker og latex- eller læderdragter. Det er også ret almindeligt, at du vælger at bære netstrømper og højhælede sko.

For at øve kvindelig erotisk dominans bruger Domina normalt en række tilbehør, der er typiske for BDSM-universet. Blandt dette tilbehør kan vi fremhæve de spankende padler for at øve den erotiske spanking, piskene og piskene, håndjernene eller bondage-rebene for at immobilisere den underdanige.

FemDom praksis

Når de først er klædt ud som BDSM-kanonerne og udstyret med passende tilbehør, kan Domina og underdanige begynde at udføre de FemDom-praksis, som de har aftalt. Blandt de hyppigste praksis for kvindelig dominans kan vi fremhæve følgende:

  • Verbal ydmygelse . Kvinden fornærmer og sætter spørgsmålstegn ved mandens virilitet, sænker og ydmyger ham.
  • Fod tilbedelse . Den underdanige kysser Mistressens fødder, ben eller sko.
  • Spanking Spanking er en af de mest almindelige metoder i FemDom. Domina, med sin hånd eller en piskende padle, pisker den underdaniges bagdel. Kvinden kan også bruge hænderne til at slå manden, mens hun verbalt fornærmer og chikanerer ham.
  • Spytter på den underdanige.
  • Gylden brusebad praksis. Denne praksis, også kaldet urolagnia, består af Domina, der urinerer på den underdanige.
  • Trampning . Kvinden tramper den underdanige, går på ham eller træder på hans kønsorganer. Denne FemDom-praksis skal udføres meget omhyggeligt, da den kan være meget farlig.
  • Køns tortur eller CBT ("pik og bold tortur", på engelsk). Under denne praksis er elskerinden ansvarlig for at torturere mandens kønsorganer. Det er ikke nødvendigt at fremhæve de risici, som denne praksis medfører for menneskets fysiske integritet.
  • Ansigtssiddende . I dette tilfælde sidder kvinden oven på den underdaniges ansigt. I mange tilfælde er denne (farlige) praksis tæt knyttet til tvungen cunnilingus eller tvungen rimming. I det første tilfælde er manden forpligtet til oralt at stimulere Domina vulva og klitoris. I det andet er det hendes anus, der på en tvungen måde modtager oral stimulering fra den underdanige.
  • Mislykket orgasme . At stimulere den underdanige til randen af orgasme og derefter benægte det er en af praksis med kvindelig erotisk dominans.

Kvindelig dominans

Sammen med alle disse FemDom-praksis er der en, der er særlig vigtig med hensyn til skiftende roller. Denne praksis er pegging, en praksis, der består i den anal penetration af den underdanige af Domina. I dette tilfælde er kvinden udstyret med et sele fastgjort i taljen, der inkluderer en ekstern dildo. Seler til pegging kan være meget forskellige. Nogle af dem, udover at være designet til deres hovedformål (kvindens anal penetration af manden), inkluderer en lille intern dildo designet til at garantere kvindelig stimulering under pegging. Denne lille dildo vil tjene som en sidste udvej for at bringe Domina til orgasme, mens den trænger ind i den underdanige i røvet, hvilket vil tilføje kropslig glæde til den mentale glæde, der produceres af elskerinden, der udøver sin dominans over hendes underdanige

Denne form for seksuel praksis får flere og flere tilhængere og tiltrækker herrer, der ønsker at opleve denne type sensation. Blandt dem er der mange ledere og fagfolk, der plejede at udøve en dominerende rolle i deres arbejdsforhold. Ifølge mange undersøgelser ser mange af disse underdanige på FemDom-praksis for at befri sig for den mentale stress, der genereres ved at skulle fungere som dominerende dagligt. Det faktum, at mange mænd søger erotiske oplevelser af denne type, har gjort mere og mere glæde for fagfolk, der tilbyder kvindelig dominans blandt deres tjenester. I enhver mappe med prestigefyldte ledsagere kan du i dag finde en udvalgt flok ledsagere til FemDom. Og for dem, der ønsker at prøve det, tilbyder mange af vores ledsagere det som en service, især i Barcelona og Madrid.

Elskerinde