Ansigt sidde, min røv i dit ansigt

Torsdag, 14 januar 2021

Vi mænd kan lide kvinders æsler. Vi ser på dem indlejret i jeans, leggings, joggers osv. når svajende og provokerende passerer forbi os. Vi ser på dem og ser på dem i reklamerne for ledsagere i byer som Barcelona eller Madrid, når de udgør stræber efter at vise deres skinkes fantastiske rotunditet. Og i det ene tilfælde som i det andet forestiller vi os, at de tilbyder sig selv som en hyggelig og smal destination for skov på vores pik.

En kvinde, der er placeret på alle fire, tilbyder os sin agterstavn, er altid en fristelse, der er vanskelig at modstå. Det betyder ikke noget, at denne kvinde nægter at praktisere græsk og indtager den holdning og gør det klart, at selvom hun er placeret sådan, tilbyder hun kun sin vagina. Det betyder ikke noget, at han sælger os muligheden for at kneppe sin røv. Vi er simpelthen glade for at se hende placere sådan og indtage den doggy kropsholdning. Af denne grund er dette af alle Kamasutras positioner en af de mest foretrukne blandt mænd: fordi vi alle (undtagen i undtagelsestilfælde) føler en særlig attraktion for den kvindelige røv. I nogle tilfælde går denne attraktion til ekstremer, som ikke altid forstås af andre. En af disse ekstremer er for eksempel praksis med ansigtssidning.

Hvad er ansigtssiddende ? En praksis typisk for dominans og underkastelse af BDSM-universet, og som, som det engelske ord indikerer, består i at sidde på parrets ansigt. Det vil sige: ved at placere bagdelen, enten på en frontal måde eller på en omvendt måde, på den andres ansigt. Ved at placere sig baglæns giver kvinden manden mulighed for at stimulere hendes anale område med næsen. Elskere af denne seksuelle praksis finder den kombination af fugtighed, mørke og lugt, der forekommer i den, meget spændende. Glem trods alt ikke, at kønslugt kan være et kraftigt elskovsmiddel.

Ansigtssiddende

En særlig og farlig onani

Denne seksuelle praksis, som også kaldes Dronningens trone, siges at have sin oprindelse i middelalderen. Som det siges, da riddere marcherede til krig, blev damer seksuelt tilfredse med deres sider gennem cunnilingus udført i en sådan position. Lejlighedsvis havde de unge damer endda stole bygget uden sæde, så de mere behageligt kunne nyde cunnilingus på deres sider.

Facesitting, som det for øjeblikket forstås, er imidlertid ikke så meget denne middelalderlige praksis, som vi netop har beskrevet (og som ville være en passiv praksis fra kvinders side) som en, hvor kvinder indtager en mere aktiv holdning. På dronningens trone, som det forstås i dag, sidder kvinden på sin partners ansigt for at onanere med næsen, munden eller hagen og styrer bevægelsens intensitet og rytme til enhver tid. Den underdaniges ansigt bliver i dette tilfælde et instrument til glæde for kvinden. Mens hun bevæger sig, bestemmer hun hvilken del af hendes vulva (og på hvilken måde) hun vil stimulere.

Øvelsen med ansigtssiddende er en farlig seksuel praksis. Det er ikke overraskende, at den, der lægger sin røv på ansigtet på en anden person, fratager vedkommende meget af hans åndedrætsevne. I denne forstand skal en grundlæggende fysisk lov tages i betragtning: jo større røv, jo større er muligheden for ikke at være i stand til at trække vejret for dem, der har vendt deres ansigt til sædet for den røv.

Erotisk kvælning kan være meget spændende for mange mennesker, men at øve det kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. En fejlbehandling af denne seksuelle praksis kan medføre tab af bevidsthed hos den underdanige, lide hjerneskade eller endda muligheden for at lide af hjertesvigt.

Dronningens trone

Tips til at øve dronningens lænestol

For at så vidt muligt undgå de ovenfor beskrevne risici skal der tages hensyn til en række grundlæggende tip. En af dem, som kan være meget nyttig, er at placere en pude under hovedet på den passive del af facessiting. Ved at placere puden der, vil den underdanige i denne seksuelle praksis holde halsen hævet, hvilket giver ham mulighed for at få mere plads til at trække vejret og være i stand til at bevæge sine arme og nakke under sessionen. Selvfølgelig: Puden eller puden, der bruges til at lette denne seksuelle praksis, skal være udstyret med en vis hårdhed for at forhindre hovedet i at synke, og så den person, der sidder i ansigtet på sin partner, ikke risikerer at miste Balance.

I denne praksis, som i så mange andre seksuelle praksis, er kommunikation mellem de to medlemmer af parret afgørende. Den person, der sidder oven på den anden, skal være opmærksom på den andres reaktioner. Når alt kommer til alt kan ophidselse få dig til at miste kontrol over den vægt, der tabes på ledsagernes ansigt. Overdreven vægt kan ikke kun forårsage kvælning, det kan også forårsage skade.

En måde at reducere risikoen for at knuse din partners ansigt med din røv er at øve det, vi måske kalder et ansigtslys . Hvordan? Ændring af kropsholdning for at øve det. I dette tilfælde skal den underdanige person knæle ned på gulvet og den dominerende person stå. Denne position er kun mulig, når parternes højder gør det muligt.

Når det kommer til at øve dronningens trone, kan du vælge at introducere forskellige varianter. Du kan øve med dit tøj på, eller for eksempel kan du vælge at bære udsøgt undertøj for at give et mere sofistikeret strejf til denne seksuelle praksis. Introduktion af latexbeklædning ville i dette tilfælde tjene til at forstærke bedesemera-billedet af det at sidde på andres ansigt for at onanere med det.

Risikoen for overførsel af kønsinfektioner er i denne praksis enhver form for oralsex. Det skal tages i betragtning, at praksis med facessiting sætter kønsstrømmene hos den ene person i kontakt med munden på den anden.

Dronningens lænestol