Det romerske brusebad eller emetofili

Torsdag, 24 december 2020

Vi ved allerede, at sex kan være meget varieret, og at folk, når det kommer til at kneppe eller nyde det, har meget forskellig smag. Det, der kan gøre mig helt liderlig, kan efterlade dig kold som en isflage. Og omvendt. Det er derfor, siger de, at verden er verden. Der er dem, der farer vild ved at tænke på en buttet og barmfagre røv, der er dem, der tvangsmæssigt onanerer og forestiller sig, at de slikker foden af deres yndlingsskuespillerinde, der er dem, der går amok af lyst, når de overvejer en tynd pige, der er dem, der har brug for at få sat klemmer på brystvorterne for at vride sig af fornøjelse, og der er dem, der, selvom det kan virke mærkeligt, finder det spændende at kaste op, at se dem kaste op eller at blive kastet direkte op på dem.

Denne handling, det at blive kastet op eller kaste op på nogen med erotisk hensigt , er kendt som den romerske bruser . Hvorfor? Fordi det menes, at i det antikke Roms bacchanals fik de, der deltog i dem, sig selv til at kaste op, så de kunne fortsætte med at spise mere.

Uanset om navnets oprindelse er sand eller ej, er sandheden, at denne seksuelle praksis har et videnskabeligt navn. Denne betegnelse er emetofili , og med den hedder det, der betragtes som parafili , det vil sige en praksis, hvor nydelse opnås gennem en anden aktivitet end traditionel parring.

Hvis du undersøger historien om denne parafili, vil du se, at det var i 1982, hvor folk begyndte at tale om det. De, der har studeret det, bekræfter, at emetofile oplever seksuel ophidselse ved at finde en dyb erotisk ladning i sekvensen af spasmer, udstødelse og lindring, der ledsager opkastning.

De, der aktivt elsker det romerske brusebad (det vil sige: dem, der nyder at potte og frem for alt potte på andre), taler om en spændende "palpitation af spiserøret" og sammenligner det til en vis grad med praksis med krops- eller ansigtsudløsning eller , hvis det er en gruppepraksis, med bukkake, den seksuelle praksis, hvor flere mænd ejakulerer på samme tid eller successivt (det er svært at koordinere flere menneskers orgasme) på en kvindes ansigt.

Emetofili

Typer af emetofili

De undersøgelser, der er blevet udført på denne parafili, har fastslået, at emetofil ophidselse kan opnås på forskellige måder:

  • At se nogen kaste op.
  • At kaste sig op.
  • Få nogen til at kaste op.
  • Opkast på nogen.
  • Opkastning på egne eller en andens kønsorganer.
  • At lytte til nogen, der kaster op.
  • Kaster op i nogens mund.

Dominans og underkastelse i den romerske byge

Potar oven på nogen kan til en vis grad betragtes som en form for Dominationspraksis . Det, at du godt kan lide at blive skubbet over, hænger tværtimod sammen med underkastelsespraksis. Den, der modtager en andens opkast og ved mange lejligheder tvinges til at sluge det, oplever utvivlsomt en følelse af ydmygelse, der gør, at den romerske bruser i høj grad betragtes som et seksuelt spil, der er typisk for BDSM-praksis.

I hvert fald, både i en situation og i en anden, uanset om det er den passive del (den der modtager opkastet) eller om det er den aktive del (den der kaster potaen) er det absolut nødvendigt at opkastningen kommer frem. Men opkastning er ikke noget, der kommer op bare sådan. Hvem kaster op, er fordi de er syge, eller fordi de pludselig føler et anfald af kvalme forårsaget af noget ubehageligt. For at praktisere det romerske brusebad, så er du nødt til at fremkalde opkastning. Du skal provokere det.

Hvordan? Der er dem, der kan lide at få elskeren til at kaste op med fingrene, og der er dem, der taler om, hvordan praksis med dyb hals eller mund knepping kan være en glimrende måde at få den anden person til at kaste op for at nå det romerske brusebad. At stikke pikken hårdt hele vejen ned i halsen og støde igen og igen med den er en meget effektiv måde at fremkalde den gag-refleks, der før eller siden vil gøre den person, der bliver kneppet hårdt og mundfuld.

Opkast

Ophidselse og afsky

Ifølge sexologer har denne seksuelle praksis, som vi taler om, dybest set mere end én parallelitet med den gyldne bruser, copro eller de erotisk-parafile praksisser, hvor der på den ene eller anden måde afføring og urin. Hos nogle og i andre er der en krydsning eller i det mindste en nærhed mellem begær og afsky. Det er ved det kontaktpunkt eller det krydsningspunkt, hvor elskere af den romerske bruser finder fornøjelse. Det er således overraskende nok for dem, der ikke deler smagen for denne parafili, hvor de, der gør, finder spændingen.

Som enhver ekstrem seksuel praksis er det romerske brusebad ikke en praksis, som sexarbejdere normalt inkluderer blandt deres tjenester, selvom det altid er muligt at finde en luksusprostitueret, der inkluderer det.

Som med alle fetichismer og parafilier, bør det at finde en direkte sammenhæng mellem opkastning og seksuel ophidselse kun betragtes som virkelig alvorligt, hvis den person, der er tiltrukket af denne seksuelle praksis, kun kan blive seksuelt ophidset på den måde, og hvis han eller hun kun og udelukkende undfanger samleje, når de inkluderer denne form for praksis.

Under alle omstændigheder er den tilbagevendende praksis med den romerske bruser ikke tilrådelig. At drikke regelmæssigt er dårligt hovedsageligt for spiserøret og maven, men også for tænderne og tandkødet. Tilbagevendende opkastninger forårsager også tab af vand og elektrolytter.

opkastning