Dogging eller Cacaneo, praktiserer flygtig sex med fremmede

Torsdag, 03 december 2020

At tale om sex er at tale om tusind og en måde at opfatte det og have det sjovt med det. I denne forstand er der, som nogen sang, mod smag ingen tvister. Hver af os lever sex på vores egen måde, og hver især nyder det på vores egen måde. Ikke overraskende har vi hver vores fantasier, og hvad der gør os liderlige, behøver ikke nødvendigvis at gøre andre liderlige. Derfor er der seksuel praksis, der af mange mennesker kan ses som noget ekstremt mærkeligt. Blandt de seksuelle praksis, der ikke altid er godt forstået af dem, der ikke praktiserer dem, er dogging.

Hvad er dogging ? Dybest set skide fremmede på afsondrede steder . Disse steder har tendens til at være offentlige rum i det fri, og de der knepper ser normalt ikke hinanden igen. Det vil sige: Jeg møder dig uden at møde dig i en clearing, vi knepper og senere, hvis jeg har set dig, kan jeg ikke huske det. Hvis nogen sentimentalitet. Uden at forsøge at skabe et venskabsbånd. Du skal bare kneppe for helvede skyld.

De steder, der normalt vælges for at nyde denne seksuelle praksis, har tendens til at være strande, skove, offentlige parker, åbne marker nær byområder eller endda motorvejs- og motorvejsarealer.

I sin oprindelse (som burde være etableret i Storbritannien) handlede denne seksuelle praksis ikke så meget om at kneppe fremmede, men om at komme sammen for at se andre kneppe. Konceptet ændrede sig hurtigt. Og sagen er, hvorfor narre os selv, at se andre skide måske ikke være dårlige, men skide er fint. Og for at det skal være meget godt, behøver de ikke blandes med den enkle handling af skide følelser af nogen art.

Navnet på dogging kommer fra det britiske udtryk 'hund', det vil sige hund. Og det er, at det er hvalpens position, helt sikkert den, der bruges mest på disse møder. I Castilian pålægges udtrykket cancaneo lidt efter lidt, når man taler om denne praksis. Som i det britiske tilfælde henviser ordet også til hunden (dåsen) og derfor til den mest almindelige holdning i møder for at kneppe fremmede tilfældigt og afsondrede steder. Forresten kaldes det på spansk ' Cacaneo '.

Dogging

Reglerne for dogging

Dogging er baseret på den absolutte mangel på sentimental eller venskabsforhold mellem deltagerne i den seksuelle handling . På dette grundlag og på en række regler. Fucking fremmede kan selvfølgelig ikke gøres let.

Den person, der nyder at have sex med fremmede på afsidesliggende steder kaldes en dogger. Blandt doggerne er der singler, der er homoseksuelle, der er heteroer ... Vi kan så sige, at der ikke er nogen specifik profil for dogger, og at der muligvis er så mange forskellige profiler, som der er konserveringsudøvere. Der kan være fans af denne praksis, der har gjort det til den akse, som deres sexliv drejer sig om, og doggers, der kun praktiserer det omstændigt.

Cancaneo praktiseres normalt i åbne marker eller i biler, der er parkeret et afsides sted. Normalt er bilen det sted, der er valgt for at have denne type seksuelle forhold. Associeret med denne praksis er der en række koder, der skal være kendt af alle dem, der ønsker at øve det.

Når bilens lys forbliver i en blinkende tilstand, indikerer det således for andre, at du i den bil skider dig. Når køretøjets indvendige lys forbliver tændt, har signalet en klar betydning: den partner, der har sex inde i ham, vil blive observeret, mens han knepper.

Hvis vinduet er halvt åbent eller helt åbent, inviterer dem, der nyder inde i bilen dem, der observerer dem, at røre ved dem. Pas på: bare at røre ved dem. For at invitere dem, der observerer, at gå ind i bilen og deltage i festen, er signalet at holde køretøjets dør helt åben.

Som det kan ses, er dogging en seksuel praksis , der i visse aspekter har kontaktpunkter med voyeurisme (nyder observation af at se andre have sex) eller ekshibitionisme, der består i at nyde at blive observeret, mens de praktiserer køn.

Cacaneo

Tips til at øve dogging

Udviklingen af Internettet og fremkomsten af specialiserede sociale netværk letter i høj grad elskere af at danse en fremmed til at kneppe magten til at gøre det. Der er internetsider dedikeret til denne praksis, der bruges til at kontakte andre doggers og mødes for at nyde en tid med sex uden forpligtelse. De, der kommer ind på og registrerer sig på disse websider til dogging, kan angive den rolle, de vil spille, om de bare skal se (dvs. fungere som en voyeur eller kigge Tom), eller om de også ønsker at deltage aktivt i seksuelle handlinger.

Ifølge nogle undersøgelser er der i Spanien to byer, der dominerer over de andre med hensyn til dogging. Forudsigeligt er disse to byer de to store statshovedstæder: Madrid og Barcelona. Ifølge de samme undersøgelser varierer alderen for dem, der deltager i konservationsmetoder i Spanien, mellem 17 og 70, og folk i enhver social klasse eller et erhverv deltager i dem.

I Spanien, med et bredt kystområde, er strandene ved mange lejligheder de steder, der er valgt af dem, der ønsker at kneppe fremmede til at gøre det. I Madrid er Retiro-parken sammen med Temple of Debod-området eller selve Paseo del Prado nogle af de foretrukne steder for elskere af cancan. I Barcelona er de valgte steder Montjuïc-bjerget og Carretera de les Aigües. Ved lejligheder er der endda udført dogging i haverne og pladserne ved foden af templet Sagrada Familia.

Blandt de råd, der kan gives til den person, der ønsker at have afslappet sex med fremmede på fjerntliggende steder, er der et væsentligt: altid, absolut altid, skal den seksuelle praksis forbundet med dogging udføres med kondom. Manglende overholdelse involverer at spille uansvarlig russisk roulette med muligheden for at få en seksuelt overført sygdom. Således kan cancan og kondom altid gå hånd i hånd.

Det andet tip har at gøre med privatlivets fred. De, der bruger de ovennævnte websteder til dogging, må under ingen omstændigheder angive personlige data såsom deres telefonnummer eller adresse. Du skal ikke gøre det på siden, og du skal heller ikke gøre det i anførselstegn. Glem ikke, at konservering ikke er en måde at få venner eller finde en partner på. Til det findes der allerede andre typer websteder og andre typer datingapplikationer. At give personlige data under omstændigheder som dem, der er nævnt her, kan kun forårsage problemer.

Beslutter du at øve dogging? Hvis du gør det, skal du tage vores råd i betragtning. Cancan er trods alt stadig en risikabel seksuel praksis.

Sex med fremmede