Ansigt skide

Torsdag, 19 november 2020

Statistikken bedrager ikke: mænd elsker at blive suget af. De elsker at have deres pik i munden. Nogle foretrækker endda oralsex frem for vaginalt samleje . De brænder for, at deres partner stimulerer deres penis med deres tunge, læber og mund. De kan lide at føle deres kvindes slikke på frenulum, på glans, ved fallusstammen, ved kuglerne ...

Fellatio er derfor en fremtrædende plads blandt den seksuelle praksis, som mænd foretrækker . Men der er forskellige typer fellatio. Alle adskiller sig grundlæggende af en meget vigtig kendsgerning: i hvilket omfang sætter kvinden sin pik i munden? Og det er ikke det samme at kun sætte spidsen i munden for at sluge hele pikken. Mellem den behagelige slikning af glans og frenulum (områder, begge meget erogene), indtil hele penis er beklædt i munden, er der mellemliggende grader.

Den hotteste grad af fellatio, den vildeste, kaldes ansigtsskid , selvom der er mange sexologer, der ikke opfatter denne seksuelle praksis som en form for oralsex.

Hvis vi ser på oversættelsen af det udtryk, der blev brugt til at navngive denne seksuelle praksis, vil vi se, at det ville bestå af noget som "at kneppe ansigtet ." Bestemt er udtrykket meget plastisk. Ved at læse det kan vi alle visualisere det. På dette billede åbner en kvinde munden og accepterer inde i hende indgangen til sin partners penis, som igen udfører bevægelser af samleje. Så at kneppe parrets mund ville blive en ekstrem og noget ejendommelig form for oralsex.

Hvorfor ejendommelig? Fordi i oralsex, selv når dyb hals praktiseres, det vil sige den fellatio, hvor penis indsættes helt i munden og når (hvis den har en moderat normal størrelse) til parrets klokke, er det denne, der sætter tempoet og så at sige fører an. Tværtimod, når ansigtsfucking eller irrumation praktiseres (da dette er det tekniske navn, som denne erotiske praksis modtager), er det manden, der indstiller rytmen og bestemmer den større eller mindre hårdhed, der er trykt på bevægelsen af lænde- og bækkenet, som Det giver dig mulighed for at kneppe din partners mund og trænge ind på den på samme måde som du ville trænge ind i en fisse.

Ansigt fuck

Denne seksuelle praksis indeholder markante konnotationer, der er typiske for BDSM-universet . Ved at udføre det ser manden ud til at gøre sin partner underdanig. Kvinden bliver på en eller anden måde her en simpel beholder.

De to mest almindelige holdninger til at øve mundfucking er 69, og den, hvor manden, der rejser sig, trænger ind i munden på sin partner, der modtager ham på knæene. Den mest almindelige ting, i dette andet tilfælde, er, at manden, samtidig med at han trænger ind i sin partner, holder hovedet på hende for at forhindre hende i at undgå at skubbe hans pik inde i hendes mund.

I tilfælde af at kombinere ansigtsfucking og 69 anbefales det, at pigen ikke er den nedenunder (selvom dette er den mest behagelige måde at øve denne teknik på). Hvorfor anbefales det, at pigen er på toppen eller siden? Fordi pigen er placeret nedenunder, er hun fast, og det kombineret med en overdreven lidenskab fra sin partners side kan forårsage hende meget smerte, lejlighedsvis kvalme og i ekstreme tilfælde (der er ekstreme pikke, der ser ud til ikke at være af denne verden, dette skal også tages i betragtning) selv kvælning.

Ansigtsfucking virker derfor ikke som en meget behagelig seksuel praksis for kvinder, hvis deres partner er særlig begavet, og hvis de derudover har en vis tendens til at være "hårde" under samleje. Det er af denne grund, at sexologer anbefaler at øve sig i et stabilt par, hvis medlemmer kender perfekt hver enkelt smag og ved, hvordan de skal opføre sig i sengen.

Det er af denne grund, at der ikke er mange ledsagere, der inkluderer ansigtsfuck blandt deres tjenester. Selvfølgelig: hvis det hele er et spørgsmål om tillid, hvem fortæller dig, at efter gentagne gange at have dateret den samme luksushore, der praktiserer dyb fellatio, får du ikke chancen for hende at lade dig (samtykke er altid obligatorisk) til at kneppe hende mund?

Ansigt skide