Byt klubber eller Swinger, sex for de mest dristige

Tirsdag, 07 april 2020

Cirka $ 20 millioner. Det er hvad, ifølge nogle beregninger, bevæger swingers markedsniche om året, det vil sige: de mennesker, der på en eller anden måde kan lide at øve udveksling af par . De arrangerer endda organiserede rejse- og krydstorpakker, der reguleres af swinger-regler. Dette viser i hvor høj grad udvekslingen af par er en praksis, der i stigende grad er udbredt over hele verden, og som det ikke kunne være mindre, i byer som Madrid eller Barcelona.

Årsagen til denne stigning i udvekslingsklubber og de aktiviteter, der er organiseret omkring udveksling af par, har ikke et unikt og ubestrideligt svar. Det vigtigste har dog at gøre med det faktum, at udvekslingsklubber eller swingerklubber gør det muligt for mange mennesker at ende eller i det mindste have muligheden for at blive en erotisk fantasi, der ifølge mange undersøgelser og mange undersøgelser er forankret i mange mennesker: At være i stand til at overveje den scene, hvor din partner forkæler sig med erotisk fornøjelse til nogen uden for det. Dette er skønt ikke udelukkende en af de ting, der kan gøres i en par swapklub, og som uden tvivl spiller fordel for succes på disse spillesteder, der er skønnet over for skøn og respekt.

En anden grund, der spiller fordel for udvekslingsklubber, er, at de kan opleve oplevelser, der kan hjælpe med at begrænse et koncept, der, når de installeres i mange pars liv, ofte fungerer som en termit, der tålmodigt, gnagde på baserne i det. Dette koncept er rutine. Opfanget i den daglige vane tillader mange par at blive overvundet af det. Andre er imidlertid på udkig efter en måde at undslippe det. For nogle af disse par er introduktionen af erotisk legetøj i det seksuelle forhold nok til at forsøge at afhjælpe de ødelæggende effekter af rutinen. Andre, der har behov for stærkere oplevelser, søger for eksempel den type oplevelser, der kan leves i en swinger-klub for sammen med dem at overvinde den rutine og indånde ny energi og nye luft i forholdet.

Par udveksler klubber

Ved at gå til udvekslingsklubberne formår mange par at genopfinde forholdet og opnå, bortset fra at overvinde rutinen, tre mål, der normalt fremhæves af elskere af swingerklubber . Det første af disse mål er at øge og styrke den gensidige tillid i parret. Det andet er at forbedre gennemsigtighed og kommunikation mellem dets medlemmer. Den tredje på sin side er at tilskynde til lyst. Uden tvivl kan en partnerudvekslingsklub være et ideelt sted at stimulere libido og injicere den med nye kræfter takket være de høje doser af sygelige og fristelser, der kan opleves på disse steder, som mange mennesker taler uden at vide om okay, hvad mener de med at gøre det?

Reglerne for swingeruniverset

En udvekslingsklub er, i modsætning til hvad mange mennesker synes, et sted, hvor meget strenge regler hersker. Par (og derfor mennesker) kan nyde absolut frihed i dem. Men for at denne frihed skal være sand og udtrykkeligt udtrykkes, skal den afgrænses og samtidig beskyttes af uknuselige regler.

Det vigtigste af de urimelige regler, der styrer en swingerklub, er skønsmæssigt. Stederne til udveksling af par er, udvendigt, en ægte afspejling af det skøn, der skal herske inden for dem. Parafraserer en sætning, der gjorde en formue i biografen, forbliver hvad der sker i en swingerklub i denne klub.

Sammen med det om obligatorisk skøn er der to andre regler, der skal overholdes absolut i en par swapklub, og som er sammenfattet i to koncepter: respekt og hygiejne. Den klareste måde at udtrykke denne respekt overfor den anden er ved at respektere hans seksuelle vilje. Hvis han og hans partner ikke ønsker at udveksle med os og vores, skal dette accepteres uden diskussion. Nej, hvad angår køn, og selvfølgelig også inden for rammerne af en udvekslingsklub, er altid et nej. Uden nuancer.

Der er ingen skriftlig regel, der tvinger nogen til at have sex med nogen, når døren til en udvekslingsklub er blevet brudt. Sex vil altid være en mulighed, uden tvivl, men det bør aldrig være en forpligtelse. Swingerklubben kan faktisk være et ideelt sted at drikke. Inden for klubmiljøet kan et par føle suset af sygelighed, at spænding blandet med nervøsitet og fristelse, der kan stamme fra at vide, at muligheden for at leve en anden og markant seksuel oplevelse er der ved hånden.

swingers

Uanset hvilken type partnerudvekslingsklub, der besøges ( swingerklubber kan være på en forudsætning , det vil sige med muligheden for at have seksuelle forhold i lokalerne og uden forudsætning, klubber, hvor par kun kontakter for at opretholde efter , hvis de ønsker det, samleje et andet sted), har hver swingerklub et sted, som normalt er ved indgangen, og som normalt har mere lys end resten af stedet, så par snakker, mødes og tjekker om der er affiniteter mellem dem eller med andre ord, hvis det gensidige seksuelle ønske finder sted til det punkt, at de to par ønsker at gå lidt længere i deres kødelige viden.

Hvis dette ønske om viden går videre, skal det altid gøre det under overholdelse af to andre obligatoriske regler inden for swingeruniverset . Den første siger, at ingen har ret til at bryde et forhold. Det andet, at den køn, der forbliver inden for rammerne af parets forhold, altid skal være sikker sex. For at sikre dette andet punkt har udvekslingsklubber en tendens til at nedlægge veto mod deres indgang til de mennesker, der viser åbenlyse tegn på beruselse eller har spist nogen form for stof. Berusede eller misbrugte mennesker, for at sige det klart, giver ikke de nødvendige garantier for at praktisere sikker sex. Tilsvarende kan det ikke undfanges i et klart promiskuøst miljø som bytteklubben, uden at det meget berømte kondom deltager i det. Kondomet er den ideelle metode til at beskytte os mod smitte af en eller anden form for seksuelt overførbar sygdom eller STD og derfor vores bedste ven, når vi skal leve en komplet seksuel oplevelse i en partnerudvekslingsklub.

Miljøer for enhver smag

Som vi tidligere har angivet, er der udvekslingsklubber af mange slags. Den klareste sondring mellem dem er den, der allerede er indikeret mellem swingerklubber på stedet og swingerklubber på stedet). Men helt sikkert ville vi finde ud fra deres eksklusivitet mange flere. Ikke alle har jacuzzi, sauna eller pool, men nogle gør det. Og normalt arrangerer de temafester på bestemte datoer.

Inden i dem er der også områder med forskellige niveauer af privatlivets fred. At komme mere eller mindre ind i dem afhænger af viljen for hvert par, det drejer sig om, og den type swingeroplevelse, som parret har besluttet at leve. Og det er, at oplevelserne af skiftet af partner kan være meget forskellige. Der er nogle, der kan søge at overveje et andet par, mens de har sex, og de skal kunne lide at have sex foran andre par eller, som tilfældet er, at deltage i gruppesexessioner. Der er tilhængere af soft swing, og der er dem, der søger at leve en oplevelse, der har meget mere at gøre med fuld bytte. Førstnævnte vil forsøge at kysse, kærtegne eller praktisere oralsex med en person uden for parret. Den anden, opretholde fulde forhold til seksuel penetration med en person uden for parret.

Der findes utvivlsomt partnerudvekslingsklubber for enhver smag . Nøglen er, når du først har besluttet at gå til en, for at finde den der passer til vores smag.

Udveksling af par