Sprøjter

Hvad er og hvordan man sprøjter: kvindelig ejakulation

Hvad er og hvordan sprøjter man? Typer af kvindelige seksuelle væsker. Forskelle mellem sprøjt og kvindelig ejakulation. G-punkt og klitoris stimulering.

Hvad er BDSM?

Hvad er BDSM? Trældom, dominans og anden seksuel praksis

Hvad er BDSM? Hvad er Bondage, Disciplin, Domination, Submission og Sadomaso? Konsensus og sikkerhed i disse alternative seksuelle praksisser.

Sexarbejder advokater

Juridiske ydelser leveret af en advokat til en sexarbejder

Juridiske ydelser leveret af en advokat til en sexarbejder. Situationer og sager, hvor advokater rådgiver, repræsenterer og hjælper prostituerede.

Single spillesteder Barcelona

Barcelona singlesteder: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar ...

Udvalg af de bedste Barcelona-singlesteder og barer for singler: Snooker, Mirablau, The George Payne, Le Noire, Alfa Bar, Bing Bang Bar, Dyne ...

Sex i luksusbiler

Sex i luksusbiler: seksuel praksis og positioner

Sex i luksusbiler. Tips til at kneppe i en bil. Seksuel praksis og positioner i en sportsvogn: blowjobs, onani, 69, Amazonas, hvalpen ...

Yoga og seksualitet

Yoga og sex eller hvordan man kan forbedre seksualitet med asanas

Forholdet mellem yoga og sex. Anbefaling af asanas, seksuelle stillinger og Kundalini-teknikker for at forbedre seksualitet. Stillinger for at øge libido.

Spytte

Spyt eller sølvregn: spytspil i BDSM

Spyt eller sølvregn er en BDSM-praksis baseret på at spytte på partneren. Mød disse sexlege, hvor spyt bliver en fetich.

Smæk

Spanking: smæk røv uden og med BDSM sexlegetøj

Spanking er en BDSM -praksis, der består i at smække røv. Disse kan gives i hånden eller med sexlegetøj: skovl, pisk, stok ...

Shibari Bondage

Shibari: japansk trældom eller kunsten at erotisk trældom

Japansk trældom kaldes Shibari. Som alle erotiske bånd kræver det en type strenge og brug af en teknik. Kend forholdsreglerne for at praktisere det.

Alina Escort

Alina: Russisk ledsager i Barcelona og Madrid

Alina er en pige fra Østeuropa. Tatoveret, slank og meget lidenskabelig, hun er blandt de bedste uafhængige ledsagere i Barcelona og Madrid.

Tidligere indlæg